Dnešná doba...

Príspevok v téme: Dnešná doba...
Nechapemnic

Neviem či je to dnešnou dobou alebo čím, ale ja to proste nikdy nepochopím. Človek si niekoho nájde, je mu s ním dobre, ma ho rád ale ako náhle príde niekto lepší (možno krajší, vtipnejší, bohatší), skočí po ňom a ten druhý ho už nezaujíma. Stalo sa mi to dvakrát aj keď doteraz nechápem, v čom boli lepší a asi sa to ani nikdy nedozviem. Najhoršie na tom je, že nikdy nenájdu ani dosť odvahy povedať resp. napísať to tomu "odstrčenému" a on sa to vždy musí dozvedieť sám. Je to vidieť aj tu v tomto fóre, pretože je to tu kopu takých príbehov. Keby som náhodou bol ja ten lepší, hneď by ma napadla otázka: "Keď to urobil/a raz, urobí to znovu?" Máte niekto vysvetlenie, pre takéto správanie? Dnes si nájsť niekoho spoľahlivého a verného je ako vyhrať v lotérií, alebo som ja len taký pesimista? ..veď prečo by som aj nebol, keď mám len negatívne skúsenosti.

Sejla

Možno je to tým, že ľudia sú nešťastní sami so sebou a očakávajú od partnerov, že ich urobia šťastnými.

demy

Prenes sa cez to. Tiež mám za sebou len negatívne skúsenosti, o ktorých škoda hovoriť a týram sa nimi už len o samote. Nie sú takí všetci. Ono sa to občas stane, že človek už nie je vo vzťahu úplne šťastný a keď v nejakom slabom období spozná lepšieho človeka, tak ho samozrejme očarí a začne si všímať, že to, čo nenachádza doma, dokáže nájsť a zažiť tu. Sme len ľudia. Nemôžeš sa tu zaručiť ani sám za seba, že sa ti niečo podobné nestane.
Tiež som zažila vzťah, kde som si na začiatku hovorila, že lubim ho ako koňa, nikdy to nebude inak, nevedela som si to predstaviť, ale keď po 3 rokoch mi stále viac a viac dochádzalo, že niečo mi tu chýba, je dosť ťažké presvedčiť seba samu, že nie. Ja som sa na dotyčného samozrejme nevykašlala, skrachovalo to na niečom inom, ale ide o ten princíp.
Ešte raz teda hovorím, prenes sa cez to, zabudni na to. Povedz si, že keď ti to tie baby spravili, asi ste si neboli súdení, v niečom ste si nesedeli a príde niekto lepší, vhodnejší pre teba, komu nebude pri tebe nič chýbať a nebude to hľadať inde.

DontWorry

Jedinym problemom takych ludi a ich skepsy je, ze skatulkujete na zaklade jednej dvoch zlych skusenosti. Kazda skusenost ta predsa pohana vpred a uci do zivota. Nie neexistuju len take zeny/chlapi. Vedz, ze existuju taki ktori su partnerovi verni, len si este nenasiel zenu, ktora by ti sadla.

Mne sa nepaci ak niekto kvôli jednemu podvodu oznaci cele zenske/muzske pokolenie za nieco zle.