Dajte rady, ako ju vymazať z hlavy

Príspevok v téme: Dajte rady, ako ju vymazať z hlavy
trpim

Mal som vztah s jednou dievcinou. Pred asi rokom a pol sme sa vsak rozisli lebo som sa voci nej nespraval celkom fer a aj ona mi svojim spravanim celkom nesedela v urcitych veciach.Ale aj tak som ju mal rad a vlastne asi stale aj mam, neviem. No dokopy sa uz nechcem davat s nou. Neklapalo by to. A ona asi ani nema zaujem. Nechcem vstupovat do tej istej rieky zas. Mal ale taky problem ze mi dievca chyba a najhorsie je to ked ju stretnem v meste, alebo v podniku, v obchode, na ulici, proste sme z toho isteho mesta a aj byvame nedaleko seba. Ona v dome, ja v bytovke. Ako ju mam vymazat z hlavy aby sa mi stale nepripominala a zabudol som nanu celkom. Aby mi bola lahostajna ako ine. Proste aby tie pocity voci nej sa mi nepripominali vzdy ked ju stretnem. Kamos mi radi zmenin uplne bydlisko. Odstahovat sa prec.
Ake rady mate vy prosim. Dik.

zrrrr

tak potom tak o pol roka daj vediet ako zijes ci si sa z toho dostal. Len aby si neriesil podobnu vec s nejakou inou v tom druhom meste :-D Ja som riesil nieco podobne pred asi piatimi rokmi s byvalou. Tiez mi liezlo na nervy ze ju stretavam a este aj novym frajerom a tak som odiel do UK. Ono to clovece pomaha. So zmenou prostredia skutocne clovek pride na ine myslienky. To sa odporuca aj vtedy ak niekto utrpi nejaku psych. traumu alebo nahle umrtie niekoho z blizkych.

trpim

Tak ludia, o tyzden sa stahujem ku kamaratovi do ineho mesta. Super, sa tesim, ze konecne zmena prostredia a nove tvare bez nej. Konecne som taky stastny ze vypadnem odtial prec. Toto som potreboval, kamos mi zatial poskytne ubytku u seba aj este jeden u nho byva takze traja budeme zurovat a balit baby :D Konecne sa od nej odputam, stratim ju z oci a budem mat pokoj. Tento tyzden som ju stretol dvakrat a to je este len zaciatok tyzdna. Uz mi to leze dost na nervy ale cochvila bude tomu konec. Pracu mam uz vybavenu aj ked zatial v inom odbore ako som doteraz robil, ale casom budem hladat lepsie.
Trpel som - diky kamo :) Dufam budem natom tak dobre ako ty. Mame smolu mi z malych miest lebo nieje mozne sa len tak vyhnut byvalym laskam v tak malom meste. Ale nastastie ja nemam tiez problem sa prisposobit zmene prostredia a novych ludi rad spoznavam.
Takze chalani ale aj baby ak vas zoziera neustale pripominanie a stretavanie s byvalou tak s tym robte nieco ak mate moznosti. Pomoze to na dusi aj tele. Zmena je zivot. Tak sa majte a este raz dik za rady. Mozno sa este ozvem v buducnosti ako zijem a mozno nie :D Caute!

trpel som

Čau kamo, odsťahovanie sa preč, inam je skvelý nápad. Mne to tiež pomohlo keď som sa rozišiel s ex. Taktiež pochádzam z malého mesta a po rozchode si našla iného a mňa to dosť sralo. Stretával som ju všade kde som sa pohol. Pohár trpezlivosti pretiekol a rozhodol som sa odsťahovať. A kámo ono to pomohlo.Super noví ľudia, nové baby, nové miesta, nová práca. Uplne iný život ktorí ma vzkriesil. Len smelo dotoho. Čau!!!

trpim

Dobre, vdaka za nazory, uz dlhsie uvazujem nad odstahovanim sa a asi aj tak urobim. Som uz dospely muz, tak je nacase zacat novy zivot bez rodicov niekde inde a aj bez nej a jej pritomnosti. Keby sme aspon zili vo vacsom meste, tak by som sa odstahoval na iny koniec mesta ale v takom malom sa neda jej uplne vyhnut. Je to nahovno ale co uz. Rodicom nebudem nic vysvetlovat, len poviem ze sa mi crta lepsi flek a hotovo. Ich budem navstevovat raz za cas a nastastie ze je fb tak aj tymto sposobom, plus skype. Je nacase nieco robit lebo dalej uz nevladzem. Citim vnutorne ze niesom tu spokojny. Ja viem ze som rozchod vnutorne asi nespracoval ako sa tu vyjadrujete ale ak sa mi ona bude stale pripominat tak to asi tak lahko nespracujem nikdy. Vdaka este raz. Len som chcel pocut vase nazory na vec co by ste robili v mojom stave. Majte sa.

NO2

City motivujú viac k činom ako rozum, intelekt. Musíš sa dlhšie presviedčať, aby sa ti to zvnútornilo a aby motivácia kašľať na ňu vychádzala z tvojej hlavy, nie z tvojich citov.
Na takých ženách sa vytvára nejaká závislosť a potom sa to nedá skončiť, never ending story. Ešte že si niekoho našla, lebo by ma asi šľak trafil, keby som mal byť s ňou /možno s ňou budem aj tak/.
Povedz si tak, srať na všetkých.

gee

"Tebe podla mna nechyba ona, ale len niekto."

Čista pravda tak isto ako aj príspevok @liliander... Takže skús sa tým riadiť, ostatné si hádam domyslíš ;) Nie každý má však silu len tak to prekonať, odosobniť sa, a byť schopný si nájsť novú... A v tom prípade je odsťahovanie sa tutovka ;)

mascha

chceš ju vymazať z hlavy, ale ty si ju nevymazal zo srdca, neviem či v tom nebude to, že si vyberavý,tento rozchod musíš riadne spracovať,lebo sa ti to môže opakovať,že nakoniec nebudeš vedieť čo chceš a nebudeš nikdy spokojný,skúmaj svoje vnútro,možno na niečo prídeš,zmena bydliska by to len odsunula do budúcna

Ahmed

sumna pesnicka
trpim kedze vidim ze si srac a mas problem sa z toho dostat tak sa odstahuj ak nemas s tym ziadny problem a zvyknes si zit hocikde. Ak ju casto stretavas nez by si v skutocnosti chcel tak len odstahovanie prec do ineho mesta ti pomoze. Cim dalej tym lepsie aby si nemal nutkanie chodit casto domov k fotrovcom. Spoznas nove tvare, novych priatelov, novu lasku a mozno lepsiu ako bola tato. Ak zostanes zit v tom meste aj nadalej ako si teraz bude sa trapit dlho a ponesie si to tvoje zdravie. Je tu moznost vyhybat sa stretnutiu s nou, ale neda sa asi ked pises ze male mesto ste. Cize uvazuj nad heslom z jedneho filmu s nicol kidman a tomom cruisom Navzdy a nadaleko. Mozno to poznas. Len to ti pomoze.