Skusenosti s prácou v predajni chovatelskych potrieb ?

Slobodna

skôr brigádovala istú dobu u kamošky v takej predajni a zamestnala ma práve preto, lebo videla, že sa tomu rozumiem. Školenia...no neviem, tak dobrý vedúci ti vysvetlí na začiatok čo a ako, ale zaujímať sa musíš predovšetkým ty, keď príde nový tovar, preštudovať na čo je to dobré atď. Pri takomto druhu sú najlepšou vizitkou skúsenosti chovateľov, preto sa nebáť komunikovať, rozprávať sa so zákazníkmi, zaujímať sa ako boli spokojní atď. Ako hovorím, kým nevyskúšaš, nezistíš a sám musíš najlepšie vedieť, či sa na to cítiš alebo nie.

troyboy1

rozumiem. len neviem či si ty osobne pracovala v takej predajni. zaujímalo by ma plusy a mínusy. napr zo strany vedenia. ako prebiehaju skolenia , ci tam cloveka dostatocne zaucia alebo potom je to tak ze zakaznik pride a zamestnanec nevie poradit. take som mal na mysli.

Slobodna

Tak pracovné podmienky máš v mnohých prácach nevyhovujúce. Vyskúšaš, uvidíš či ti to vyhovuje. Pre mňa je napr. v chovateľských potrebách najdôležitejšie aby mi predavač vedel poradiť a hneď odhalím, či sa v tom vyzná alebo nie. Vyhovujúce pracovné podmienky sú individuálne, zavisí to od tvojej miery tolerancie a nakoľko sa dokážeš prispôsobiť. Jednému to vyhovuje, inému nie. Dnes si žiaľ vyberať nemôžeš, najmä nie na SK.

troyboy1

Slobodna : dakujem ti za prispevok. vztah k zvieratam mam , obavy mam z toho ze tie podmienky v ktorych sa robi nie su najlepsie. zopar ludi sa mi k tomu vyjadrilo v mojom okoli ale zaujima ma nazor viacerych .

Slobodna

Pokiaľ nemáš vzťah k zvieratám, tak to nebude práca pre teba. V podstate musíš ovládať kasu, vážiť granule a mať prehľad v granulách, vo výrobkoch aby si vedel aj poradiť. A určite nečakaj, že zarobíš horibilnú sumu :)