Ricínový olej na rast vlasov

Lujzicka753

Ako píšu nižšie baby je vraj nutné väčšinu ricínových olejov riediť ale napríklad ricínový olej z feelgoodu nemusíš a na posilnenie a zvláčnenie vlasov pomáha či aj na mihalnice neviem ešte som neskúšala ale nevyhodila som sa po ňom ani nič podobné :)))

zuzi74

Ricinovy olej kupis v lekarni, alebo v obchodoch so zdravou vyzivou alebo objednas z netu. Moznosti je naozaj dost.

Agulienka

Kde kupit ten olej kocky,mne cely zivot rychlo tastu vlasy ,kazdy mrsiac 3cm bez problemov,starost mam s padanim vlasov,kde sa da kupit ten r.olej,?dakujem

zuzi74

5.5 elsa, skus pozriet na nete, tam najdes kvalitne za studena lisovane oleje. Napr. aj spominany ricinovy od znacky saloos. Ja mam odskusane a oblubene oleje na plet od Dr. Feelgooda. Je ich tam naozaj nespocetne mnozstvo, o niektorych som este ani nepocula.

zuzi74

No praveze ja mam tiez jemne vlasy a ked som pouzila arganovy olej, ktory je redsi, tak som mala problem zmyt z vlasov, hlavne pri pokozke. Jasne, ked umyjem vlasy so samponom, ktory obsahuje SLS, tak to ide, ale bio samponom alebo detskym to bol problem. Okrem toho mi olej urobi vlasy este jemnejsie, co ja teda naozaj nepotrebujem.
Velmi rada by som prisla na chut vlasovych zabalov, ale akosi u mna nefunguju, alebo neviem s nimi narabat. Naopak na plet su pre mna oleje TOP.

5.5 elsa

daniela môže byť nepoznám to takže možno skúsim a uvidím,oleje na rast vlasov som neskúšala,ja čo mám vyskúšané od vichy tie vodičky a tie teda pomáhajú na rast,neviem ani kde to predávajú vodičky kupujem v lekárni takže zrejme v dm-ke

daniela5585

zuzi74 - práveže ja mám jemné vlasy a dosť rýchlo sa mi mastia :) :) mi to bolo zo začiatku aj blbé že dávať si olej keď mám mastné vlasy? :) ale ten olej to našťastie nezhoršuje :)

zuzi74

Ono je to skor o hrubke vlasu. Ak su pevne, tam problem nemusi byt, ale ak su jemne, tam je problem vymyt aj redsi olej. Treba opatrne davkovat.

daniela5585

ladyblack - vôbec nie, niekde som aj čítala že sa vraj zle vymýva z vlasov a tie potom ostanú mastné ale ja som takýto problém nemala

zuzi74

Ten ricinovy olej je dobre miesat s inymi olejmi z toho dovodu, lebo je husty a tazsie sa vymyva z vlasov. Pokial sa dava po dlzke vlasov je lepsie na navlhcene vlasy nakolko lepsie hydratuje. Tym padom by som povedala, ze aj pokozku hlavy je vhodnejsie navlhcit, ale nemam osobne odskusane.