Týrany psík...

Príspevok v téme: Týrany psík...
dada

Tak ludia... uz sa nasiel vinnik, kt. male nevinne steniatko priviazal o auto a pak ho tahal, ten maly havinko to pak neprezil... ale potrestany nebude nik, pretoze sa nedokazalo umyselne tyranie... vraj o auto ho priviazala dcera a on o tom nevedel... ale ked zistil co sa stalo... co urobil??? odhodil ho do travy a nechal ho trpiet bolest... bol to vobec clovek???

zizi32

malo by to tu byt ako v amerike co je policia pre zvierata ale tu sme este za opicami a to ze tyranie zvierat ze za to pojdu do basy to este nas stat na to nedozrel na taketo nieco éste sme za opicami, v amerike ked nedavaju zvieratam dostatok jedla idu do basy a nie ze vlecie psa za autom to uz co je za hovado

zizi32

tak takehoto cloveka by som zavesila na strom odrezala mu vajcia a nech pomaly mu tesie krv a nech si tam je v bolestiach a este by som ho dobre bila nejakou ocelovou palicov po ksichte svina jedna nechuta prasiva chudatenko psicek malicky

moniqua

Iba clovek vie spravit take svinstvo a vymysla cim dalej sadistickejsie praktiky,u nas nikoho za to nepotrestali ani nepotrestaju,pripadov uz bolo dost v mediach a za par dni je to ututlane.Ked nechcem psa tak ho niekomu dam,do utulku alebo ho pustim len tak,lenze im ide o to aby sa zviera trapilo,urobila by som im to iste co oni tomu psovi.

miro.83

Ak este zil, neposkytol mu pomoc a da sa to dokazat potom mu hrozi najviac rok väzenia. Nie pretoze nevedel o tom, ze bol ten pes uviazany o auto ale o to ze mu neposkytol pomoc a nehal ho tak co sa povazuje za tyranie zvierat. Inak obcas davaju na animal planet pribehy tyrania zvietat a tam sa snima nehraju kludne dostanu aj basu za tyranie skoda, ze u nas to tak nefunguje.

ccc

takto to dopadne v SR vždy..je to hnus..a vraj sme my ľudia najinteligentnejší..mali by sme sa začať učiť od zvierat..tie by nikdy takýto odporný sadistický skutok neurobili..