Problem neproblem

Príspevok v téme: Problem neproblem
9olivovnik9

Ahojte mame s priatelkou taky problem , nas vztah je nadherny , sme spolu uz rok , verime si , hovorime si vsetko,mame sa o com rozpravat,nikdy sa spolu nenudime , sme si verny,casto sme spolu , planujeme si buducnost a chceme spolu byt navzdy . Problem je v tom ze posledne dva tyzdne neboli moc pekne , urcite vas zaujima pricina , pricina je taka , ze zacial co ona bola trosku smutna , nechcela mi o tom povedat aby som nebol smutny ja , ja som v tom momente ale vycitil ze je smutna anechcel som jej povedat ze som z toho smutny , takze sa takto pomaly navrsoval nas smutok , snazili sme sa o tom jeden druhemu nepovedat az to nakonec po tyzdni vyustilo do situacie kde ani jeden z nas dvoch smutok nezvladol a obidvaja sme mu spolu prepadli - proste sme spolu plakala aj ked sme vlastne nevedeli preco , teraz sa moja priatelka boji ze je z nasim vztahom nieco zle a ze uz nebudeme stastni.Moc sa milujeme :)

sia247

rozumiete si preto že ste očividne obaja nenormálni :D akože fakt úúúplne mimo sveta...ale nech vám to len vydrží, hodíte sa k sebe

9olivovnik9

Dakujem za tie dve rady :) co sa tyka tess smutno ti z nas byt naozaj nemusi :D to ze chces ochranit drahu polovicku je urcite znakom detskeho vztahu bez buducnosti ze ano ? Niekedy sa riesia tazke zivotne problemy omnoho lahsie ako tie banalne ,aspon u nas to tak je :) Schopnost ktoru treba ocenit !

tess

bože je mi z vás smutno

píšeš, že si všetko hovoríte, ale očividne nie, inak by ste to už spolu vykomunikovali...neviem, ako chcete plánovať tú budúcnosť, ak neviete vyriešiť, ani takúto prkotinu

ivana456

Neviem dobre rozopznat, ci si nerobis srandu. Budem sa tvarit, ze nie.
Mozno sa k sebe vynikajuco hodite. Ako dvaja citovo krehki budete navzajom doma spolu oplakavat krivdy sveta a najdete v tom druhom presne to, co potrebujete.
Alebo mala ona depku a ty si sa prisposobil. Mozno si to tym zhorsil, neviem.
Psychiater ?

dalsi

Urobi jej pekny vecer, dobre ju pomiluj, potom este raz, porozpravajte sa preco bola ta depka a potom sa asi zasmejete nad tou gradaciou depresie, co ste si vytvorili.