Neustále kašlem suchý drazdivy kašeľ

pampusik9

Suhlasim s prispevkom od kablice. 7mesacny problem, suchy drazdivy kasel. 2 druhy antibiotik: ceroxim 500mg 2 balenia. Nasledne fromilid 500mg balenia. Prednison 20 mg, inhalator Oxis turbuhaler. Som slaba, je mi zle, mam bolesti v plucach! Mudr. Šperková ZH, ma nechce poslat na odborne vysetrenie do nemocnice. Uz som zufala, som 5 rokov po operacii pluc. Poradte, co mam robit!!!

matway

klara19 má pravdu, je to parazit, ale nezjedol si ho, ale vdýchol. Ak by som mal celý proces vysvetliť, prečo to tak je, unudil by som vás. Napíšem to rovno. Za prvé v domácnosti sa víri prach, ktorý či chceme, či nie, vdychujeme. Na maličkých zrniečkach sú prichytené aj rôzne baktérie a rôzne ich štádia. Najčastejšie doma vdychujeme roztoče, potom sú to aj vajíčka pasomnic a aj bohužiaľ prospešná baktéria escherichia coli a ascaris, ktoré, ak sa premnožia, a dostanú sa určitým spôsobom z čriev, tiež spôsobuje tieto stavy. Kašeľ hlienovitý, suchý, či nádcha, alebo tie blbé pocity pri začínajúcej chrípke, pocit bez čuchu, to sú presne tieto diela parazitov. Náš imunitný systém je schopný odolávať všetkým, pokiaľ ho nezaťažíme, a presnejšie potravinovou pliesňou, ktorej sa musia na plno venovať biele krvinky.
Takže za druhé, prestať jesť všetke plesnivé potraviny, ako je balený chlieb, orechy, mušty a t. ď., niekde som už o tom aj písal.
Za tretie nasadiť prísun vitamínu C, a B!
Štvrtý krok mal byť síce ako prvý, ale nie každý má elektronickú likvidáciu k dispozícii, tak preto to píšem ako posledný krok: likvidovať tieto štyri parazity.
Z každého parazita vychádza bez debaty vírus-adonovírus, ten hlavne spôsobuje nachladenie a stavy ako pri chrípke.Kašeľ potom je už iba to, čo v pľúcach ostáva, a nebolo zničené...

klara19

mohol si zjesť nejakého parazita,
skús aj prírodné antibiotiká cesnak,chren,tymián,receptov z ľudovej medicíny je dosť na webe

Marianka_M

zdravím,
já jsem měla suchý dráždivý kašel kvůli alergii. Pomohl mi wobenzym,který nastartoval zpět mou imunitu a dokonce i alergie poměrně dost ustoupila.

5.5 elsa

ja som sa toho zbavila z medom , kvapky na vykašliavanie hlienu ,pomaranče,ovocie,rôzne na cmúľanie tamtum verde aj antibiotiká som mala potom to prešlo ....

kablica

najpravdepodobnejsie mozne priciny-
lahka astma
zadna nadcha so zatekanim hlienov
gastroezofagealny reflux

a blby doktor, ktory neposle pacienta so 6mesacnym kaslom na odborne vysetrenie