Nemôžem ju stratiť

Príspevok v téme: Nemôžem ju stratiť
Sokky

Poradte mi nejako mám 18 rokov a strašne ľúbim jednu babu. Tu je historka. Ona má už 6 rokov chalana, ktorý ale podľa toho čo som počul od nej sa vôbec o ňu nestará. Začalo sa to keď som mal na týždeň voľný byt a zavolal som ju ku mne. Sama sa opýtala či môže u mňa prespať a ja som povedal áno. V posteli sme sa rozprávali až takmer do rána. Nič som nechcel začať (aj keď sa mi páčila, chcel som ju ale mala toho frajera) lenže ju to nejak chytilo a začali sme sa bozkávať a blah blah dokonca sme sa spolu aj vyspali. Takto to bolo každý deň bál som sa že ma hneď po prvom dni odkopne ale nestalo sa každý deň mi písala či môže znova prísť a ja som vždy odpovedal áno. Bolo mi s ňou fajn priam úžasne. Potom keď už mala ísť preč mi hrozne chýbala a trápil som sa že ju už neuvidím. Bola s frajerom písala mi že celý čas iba myslela na to aby som namiesto neho bol vedľa nej ja. Písal som jej v kuse potom prišla ešte posledný deň čo som mal voľný byt a tam sa to vyjasnilo všetko. Niečo ju ku mne priťahovala a taktiež aj mňa. Boli sme spolu ako partneri. Chodieval som ju vždy pozrieť keď chcela, odprevadil som ju na vlak, dokonca jej aj napiekol či niečo uvaril. Bolo mi s ňou super. Chodievali sme spolu skoro všade a boli sme každý deň dlho spolu. Potom keď raz na dlhšie odišla tak mi písala že jej volal frajer a bavili sa o rozchode bola smutná, že ho stratí ale ako myslela, že stratí mňa tak sa rozplakala. Utešoval som ju aby bola kľudná a neplakala. Nevedela si predstaviť byť bez neho ale taktiež si nevedela predstaviť byť bezo mňa. Hovorila mi že ma začína ľúbiť, že ju nikto nerobil tak šťastnou ale vkuse myslela aj na to že môže stratiť aj jeho. 6 rokov je predsa fakt veľa. Ako odchádzala do Talianska tak mi povedala že si to premyslí a že chce byť moja plnohodnotná priateľka. Ale nestalo sa tak stále premýšľala plakala a nechce ho zo života že nieje pripravená. Ja som bol nešťastný lebo som myslel že už bude fakt iba moja. Posledné dni som sa snažil jej nepísať ani podobné bol som trochu iný k nej lebo som proste vedel že ju asi čoskoro stratím. Frajer jej povedal že idú spolu do Egypta najprv povedala že nie ale rozhodla sa nakoniec že ide že chce zistiť či to ešte iskrí medzi nimi. Povedal som jej pre to že to fakt nechápem že ľúbi aj mňa aj jeho a teraz takto. Ničí ma to že tam má ísť zrušiť sa to už nedá iba ja ju nechcem stratiť chcem byť s ňou ľúbim ju bola fakt celý čas úžasná. Ona nechce stratiť ani mňa viem to lebo mi to povedala ešte dnes keď som s ňou bol a neviem čo mám robiť. Viem znie to ako keby bola mrcha, krava, kurva a podobné ale nieje poznám ju až moc dobre iba ma to vnútri ničí že tam ide a ja ju stratím. Prosím nejak mi poradte alebo podporte ma neviem možno vlastné skúsenosti čo by som mal urobiť.... neodídem od nej nejde to bohužiaľ už nie. Predom ďakujem

Iveta Michael

No .. kedze som az teraz docitala tu tvoju telenovelu :) len teraz som zistila ako sa veci maju - skoda ze si oni teba blokli - to si mal urobit ty sam okamžite po rej konfrontacii s nim ... želam ti pravy opak toho čo vypustala z papule ... nech si len zdravy, silny, nech maš v duši pokoj a v srdiečku radost, uspech v škole a aby si ta raz našla skutočna LASKA!
Držkaj sa Sokky! :)

Iveta Michael

V skratke ... mily Sokky mal si jej na rovinu povedat že ju lubis ale ak sa rozhodne odist s tym druhym že tym padom teba strati ... nadobro! Nech sa rozhodne inak jej nedaš druhu šancu, to si mal hned povedat!
Chapem dobre tvoje pocity ale ... prave preto, nehraj v tom vztahu " druhe husle " a nenechaj sa využivat ...

Sokky

Zuzka
Ďakujem veľmi pekne za tvoj ďalší príspevok. Ale treba povedať, že moja mama s tým začala viem že skôr sa do toho rodičia nemajú miešať ale toto bolo pre mňa vcelku vážnejší stav keďže som podľahol takej samote, depresiach ktoré som mal vyvolané z liekov. Cítil som sa hrozne a to psychicky normálne som sa bál svetla. Som rád že ma kamaráti a rodina podržala. Dali mi druhý dych. Budem sa držať aby som nepísal aj keď to si myslím nebude problém keďže som spomínal že si ma blokli. Uvidím časom. Klamať nechcem sem tam si dávam ešte ,,sprosté,, otázky že prečo ale už nad tým nepremýšlam max tak 2 min a potom sa venujem iným aktivitám. Mne je jedno či sa im to vráti alebo nie. Nech si žijú ako chcú moja starosť do rozhodne nie je. Avšak sa priznávam zo začiatku vytvorenie tejto témy som bol blbec. Aj vďaka vám sa mi oči konečne otvorili a rúžové okuliare ste mi odstranili.

Zuzka.forum

Sokky,
jaj, preskočila som jednu stránku, kde si teda opisoval aj konfrontácie s ním, aj že si mu ukázal fotky, smsky atď. Tak či tak, považuj túto kapitolu ako uzavretú, vôbec ich nerieš, ani keď sa dopočuješ čo povedal jeden či druhý, lebo reči vždy boli aj budú a pravdaže ona chce obhájiť seba, tak z teba robí debila a chorého, nepovie hádam sama na seba že je slabomyseľná a falošná čupka, nie? už len fakt, že to riešila s tvojou mamou vraví o absolútnej nezrelosti a zúfalej snahe hodiť všetku špinu na teba. od takýchto ľudí čo najďalej a ako ti aj ostatní radili, ignoruj, nepíš, nevolaj, neodpovedaj, nenechaj sa vyprovokovať, nechaj nech si to vyžerú sami.. žiaden strach, každému sa všetko vráti :)

Sokky

Zuzka: veľmi pekne ti ďakujem som rád, že ste pozitívny ale vedeľ by som vydržať aj kritiku lebo nikdy v tom není nikto nevinne. Ibaže neviem ako si to myslela nebonzoval som mu to ale skôr si to on žiadal citujem ,,naber gule buď chlap a začni vravieť pravdu,, tým že ma urážal a to fakt, že dosť ma štvalo pretože na to nemal právo súdil ma iba s rečí od nej. Som veľmi nerad, že mu nepovedala nič dobré o mne a ver mi že to že mu povedala že som bol jej kamarát a podporoval ju neznie dobre pretože do bolo čisté klamstvo. No ale neurobil som to spomsty síce som mu niečo povedal aj keď som vedeľ, že ma nebude akceptovať za dobrého človeka no on aj uveril ešte sa mi ospravedlňoval a o pár dní som dostal správu že som hnusný odrbávač a klamár čo som už ani neriešil a nereagoval proste som sa iba smial. Bol podomnou lízal mi pätu takže jeho urážky nemali hodnotu.

Zuzka.forum

Sokky + ostatní,
prečítala som všetky príspevky až dnes a som rada, že problém vyriešený :) musím uznať, že na svoj vek si dosť uvedomelý, páčil sa mi, že si to neriešil formou pomsty a "bonzovania" tomu jej frajerovi, úľavu by ti to i tak neprinieslo, iba čo olej do ohňa. Že ťa namotala manipulačná mrška - to sa stáva aj starším a skúsenejším, ver mi, takmer každému sa stane, že zakopne o nesprávneho človeka. Najdôležitejšie poučenie z podobných príbehov je, že NIKDY SI NEZAČÍNAŤ SO ZADANÝM/ZADANOU, skrátka s niekým kto je VO VZŤAHU, pretože je v ňom DOBROVOĽNE, LEBO CHCE a ten kto je vo vzťahu nešťastný, buď nech rieši krízu alebo ide od toho. Všetko ostatné sú len kecy kecy kecy, tak ako aj kydanie na aktuálneho partnera je len úbohou výhovorkou slabocha/slabošky ako ospravedlniť nechutnú dvojitú hru (už spomínané milenky-čakanky by ti vedeli na túto tému rozprávať)
skrátka držím palce nech stretneš správnu holku :)

Sokky

danuta: dakujem ti za príspevok hej ľudia si to časom uvedomia neviem ci ma nelubila Ale je mi to už jedno :) žijem si naplno sústredim sa na školu a som zase ,,späť v hre,, tvoj príspevok mi ukázal ďalšie okno :)

Žužova: dakujem ze si to napísala za mna :)
Je to tak čítajte si pozorne povedal som mu to najprv neveril po odkazoch uveril a nakoniec zase neverí. Beriem to tak ze nechce tomu veriť. Mne to je jedno nech si robia zle naďalej moja starosť to neni a kľudne nech sa ozve a sito vyriešime niekedy pri pive keď sa ,,spamätá,, dakedy......
Žijem si proste super a babu co podvedie frajera asi aj viac krát tak taká nestojí pre mna ani za reč dobre ze si to uvedomujem. Uvedomujem si aj detaily ktorým som veril ze tak koná ale nekonala a sklamala aj mna :)
Prajem vám pekný deň a kľudne píšte ďalej rád odpoviem :)

alik3

hm. no ja nieco podobne riesim uz asi pol roka. ale teraz je to tak, ze uz je asi dva mesiace rozideny a ajtak nie sme oficialne spolu. aj ked sme spolu skoro stale - skor ako kamosi. a aj ked zle, tak je fajn, ze sa to u teba vyriesilo a som presvedcena, ze si najdes lepsiu :)

Žužova

Marsmeloun a podobný tebe ,nabuduce si prečítajte aspoň pár komentárov pod príspevkom,možno si potom všimnete že autor problém už dávno vyriešil...

Marsmeloun

a mám nápad , ked ju tak velmi chceš ... skus povedať , naúpísať jej frajerovi, že s tebou chrápala a ukáž mu čo ste si vypisovali a možno asúpon on bude mať uroveň a rozum a potom si ju budeš mocť nechať :D :D a ak nie .. tak si takú ženu zaslúži :-P :D :D