Zahľadela som sa nesprávne

Príspevok v téme: Zahľadela som sa nesprávne
mimimimi

Ako by povedala naša staršia generácia: \"Ach, tie fejsbuky\". :-D Začala som si písať asi tak pred polrokom s jedným dotyčným a priznám, že to bola skôr moja iniciatíva, lebo ma zaujal hneď od prvého momentu, kedy som ho stretla. (Vtedy som mala ťažké obdobie a jeho správanie mi imponovalo). Písanie s ním išlo celkom fajn, lebo postupne to iskrilo medzi nami a aj bola sranda. Len mi neprezradil hneď, že má priatelku a ja som už bola zvyknutá na kontakt s ním. Postupne sa mi sťažoval, že je to stereotyp, že je s nou dlho a tak sme sa pár krát stretli (potajomky) a aj po intimnej stránke. A ja blbá, som sa tým pádom aj namotávala :-/ Ale, čo je čudné mne nevadilo, že má priatelku. Písaval mi od nej, dokonca odišiel od nej, aby bol so mnou. Stále sme si hovorili a aj písali, že sme kamarati s benefitom, len ja som k nemu začala prechovávať nejaké city, resp. som na to prišla, keď sa mi začal menej ozývať a potom ma aj odstavil správou, že ma už nebude kontaktovať, že si chce nájsť cestu k priatelke. LENŽE „pán dotyčný“ si nepísal len so mnou, čo sa mi priznal, ale aj s druhými. Tvrdil, že také písania s nimi nemá ako so mnou a aj stretká mal len so mnou (možno to vyznie naivne, ale verila som tomu, lebo keď sme boli spolu, dosť bol dohanbený a nesmelý). Po týždňovej odmlke som to nevydržala a napísala som mu. On to prijal a začali sme si znovu písať. Ale už to nebolo také ako predtým. Síce si píšeme niekedy aj niekolko dní od rána do večera, ale potom mi zase napíše, že nemá náladu a to trvá aj týždeň. S priatelkou sa rozišiel. Stále sme v kontakte, ale viem, že si píše už len s jednou a aj sa s nou stretáva. Za mnou bol tiež, ale už len ako kamarát bez benefitov, aj keď mal také reči, že by chcel (ale ja už nechcem) :-/ Mám ho stále v hlave a neviem, čo s tým...Keď sa vidíme (keď sa niekde náhodne stretneme), dlho sa na mňa pozerá, obzerá si ma, usmeje sa a to je všetko alebo si robí srandičky. Terajší kontakt z jeho strany je už len taký, že ako sa mám, či som v poriadku, či žijem a to je všetko. Poznám aj jeho dvoch kamarátov. Jeden má o mňa záujem, ale „pána dotyčného“ neviem dostať z hlavy.

mimimimi

oki, beriem, agnes tvoj názor. obmedzujem s ním postupne kontakt. len ho budem chtiac-nechtiac vydávať, lebo sa nachádzame blízko seba. možno si ma necháva v zálohe ako kamaratku s benefitom, ale viem, že ako bol so mnou intimne nemal nikoho. to vidí, žena na chlapovi, keď dlho nemal sex. len ma dosť mrzí, že ako človek bol fajn a na druhej strane byť jeho kamarátkou na pokec ma nebaví (už ani s benefitom), nerobí mi to dobre :-/ najhoršie je, že si všetko uvedomujem. aj som pripravená na odsudzovania (tu na fore), ale aj tak potrebujem názory rôzneho druhu.

Agnes989

Jeho frajerka ho uz zrejme odhadla ze sa jej trtosi kadetade poza chrbat a poslala ho kade lahsie. Gratulujem, mozno mas sancu stat sa jeho oficialnou priatelkou ty, ak ti teda nebudu vadit tie jeho aktivity s inymi zenami co si vzdy robil a robit bude. Ak je toto to, o co stojis, tak smelo do toho. Len potom tu nedojdi vyplakavat. Ak chces nieco ine, tak s nim prerus kontakt, zablokuj si ho na fb, zablokuj jeho cislo v mobile atd. Zide z oci, zide z mysle. A nenamyslaj si, ze sa ta pyta ako sa mas z dovodu, ze ta lubi, on si len nechava svoje kamaratky v zalohe aj tie, ktore momentalne nechcu dat, ale nikdy nevie, kedy zase daju tak je treba stale sondovat.

mimimimi

V prvom rade sa čudujem, že to celé niekto prečítal. A vďaka za názor. Hmm...je pravda, čo si napísala. Ale nechápem, prečo ho zaujíma ako sa mám, či žijem, atď. Na čo mu to je? Malo by mu byť jedno, čo je so mnou. Ja som si už všeličím v živote prešla a viem, že toto nebolo správne. Plne si ti uvedomujem. Môžem k tomu jedno - bolo to silnejšia ako ja a čakala som, že ma pošle kade-lahšie hneď na začiatku, a keď som sa už postupne namotávala (prezradil frajerku), bolo neskutočne ťažké z toho von :-( Neraz som sa kvôli tomu trápila.

hm..

nesudim ta..hluposti robi kazdy

dostal co chcel, uz nie si pre neho zaujimava..ale keby si este predsa len dala, tak by sa dal urcite prehovorit..ak ti staci tento druh kontaktu, smelo do toho..

zabudni nato, ze budes pre neho niekedy nieco viac ako odbavovacka, na kt. sa sem-tam vytriasol, ked mal krizicku s frajerkou..ano, bola si naivna a hlupa a snad sa ti to raz nevrati ako bumerang..ze raz aj teba bude tvoj milovany frajer tahat za nos a uzivat si poza bucky s nejakou rajdou..karma je svina