Nervove choroby

Príspevok v téme: Nervove choroby
Dior zufala

Ahojte, chcem sa spytat, či mal niekto podobne problemy a ako sa z nich dostat a na ake vyšetrenie s tym ist. Takže nevi, či je to nervova alebo neaka neurologicka choroba, ale niekedy mi vôbec nenabiehaju nervy v oblasti chrbtice a nôch a vôbec nedokaž stat na nohach, nemam v nich spravne napatie, neviete čo by mohlo byt za chorobu? Niekedy neviem ani sediet, vobec ma nedrži telo a ani my nechuti jest, nenabiehaju mi nervy ani v traviacej sustave a je my zima. Nepoznate niekoho s takym problemom ? Ďakujem

ni-ka

tak daj potom vediet ako si dopadla...
ale urcite ta najprv bude cakat seria vysetreni...drzim palce a prajem obrovsku trpezlivost!

Dior zufala

Ahoj Ni-Ka som objednana buduci tyždeň, len sa bojim čo to mam, ledva niečo urobim. Som bez nalady a bez citov, neviem ani plakat, nič ma nebavi, stale na to myslim, že prečo nevladzem na nohy.

ni-ka

to su priznaky ktore mozu znamenat ochorenie pohybovej sustavy,nervovej,cievnej...moze to byt cokolvek...
preco nejdes lekarovi?

Dior zufala

Bolia ma aj bedrove kosti a nevladzem na nohy mam pocit akokeby boli z dreva, bojim za že mam rakovinu kosti, alebo miechy, nemate niekto s tym skusenosti?

Dior zufala

Diky meno a ako ti to zistili? Bol/Bola si na neakom vyšetreni? Aj ty to operovali, alebo ako si sa toho zbavil? Mam strašne bolesti na chrbtici oproti pupku. Neviem ako by som to opisala, nie su to križe ale vyššie, akokeby som bola na poly zlomena a nedokažem dlho chodit od bolesti. Ako by my tam s nožom rezali.Od bolesti neviem ani rozpravat.Ďakujem za odpoveď

_meno

Ahoj Dior zufala

Ja som mal podobne priznaky, mal som nezhubny nador v chrbtici. Skodlive latky, zle stravovanie, ziadny pohyb, ziadny relax pre telo je lahka rovnica.

Odporucam masaz chrbta a chrbtice. Tie svaly medzi stavcami bezny clovek nevie dobre ovladat a funguju na 100% od zobudnia. Cize cez den su pretazovane a v noci ich nevieme uvolnit. Tak tlacia na miechu a sposobuju slabsie nervove spojenie s celym telom.

Uvolnenie tych svalov rucne by ti mohlo pomoct, vyskusaj.

Vela stastia Dior zufala :-)