Wobenzym - dávkovanie

Príspevok v téme: Wobenzym - dávkovanie
logen415

Mám refraktúru členkovej kosti. Po 4 týždňoch RTG snímky ukázali, že hojenie má veľmi pomalý priebeh. Užívam herbalife extra call, pijem veľa mlieka a nič. Rozhodol som sa ísť do wobenzymu. Aké je však odporúčané dávkovanie? Na stránke wobenzymu píšu nasledovné:
Poúrazové otoky (narazenie, podvrtnutie, vykĺbenie, zlomeniny) - doporučujeme zahájiť liečbu dávkou
3x10 dražé denne, podľa klinického stavu (po 7-10 dňoch) dávku znižujeme na 3x3 dražé denne až
do úplného vymiznutia príznakov.
10 tabletiek 3x za deň? To sa mi zdá veľmi veľa...
Neotrávim sa? :-D

mimi98

Ahoj, tiež som na začiatku užívala vysoké dávky wobenzymu, keď som sa liečila. Nemusíš sa ničoho báť, urob tak, ako ti radia v letáku.Funguje to. Som s ním veľmi spoko.

Marosko-n

Na hojenie je výborný jedľový elixír, zriedený GGW liečivou vodou- obklady a zvýšeným prijmom živočišnej B12 -ky, ktorá slúži na tvorbu krvi a buniek.

ForestGump

Zdravíčko.
Už od mala mám problémy s imunitou. Ako malý chlapec som viac ležal v nemocnici a doma ako som chodil do školy a to isté pokračovalo aj v puberte. Mám veľké problémy s imunitou, stačí keď ma ofúkne prievan a už mám sopeľ až po kolená. Skúšal som všelijaké somariny od babských receptov až po homeopatiká (čo sú podľa mňa len sladké cukríky). Nič mi nepomohlo…samozrejme antibiotiká áno… tie som užíval viac než dosť. Prednedávnom mi žena povedala, že našla na nete o Wobenzyme, že aké je to super na podporu imunity tak som povedal, že prečo nie, za pokus to stojí. Prečítal som na stránke [recenzietesty.sk], kde je na debila rozpísané dávkovanie, zloženie a užívanie Wobenzymu. Tak sme to kúpili, síce cena je horobilná ale zatiaľ sa to oplatilo, natoľko, že odvtedy som nemal sopeľ. Na stránke píšu, že ho môžu užívať aj tehotné ženy, takže liek je bezpečný a bude ho môcť užívať aj tá moja, keď bude tehotná.
Pekný deň a zdraviu ZDAR!

Ivka 1

S mliekom moc neporiešite , potrebná denná dávka vápnika sa nachádza už v 100 g trvrdého syra - úmerne potrebe je potrebné dávku zvýšiť, veľmi dobrý je aj tvaroh , mak - makové mlieko, olej ... namiesto vysokých dávok wobenzunu by som odporúčala chelátové minerály organického pôvodu vo vyváženom pomere horčík - vápnik - fosfor a vit. D.

erika12

ahoj, taktiež užívam wobenzym, tiež si myslím teda viem že sa neotráviš .... mám s tým skusenost a dávky sa postupne znižuju ... po niekolkých týždnoch .. takže smelo sa možes pustit do liečby :)

Alex_01

Určite sa neotráviš, Wobenzym sa užíva vo vysokých dávkach. Ja som začala ale užívať 2x10 tbl., 2 hodiny po jedle a 30 minút pred jedlom.