Odišiel do Talianska a nič mi nepovedal..

Príspevok v téme: Odišiel do Talianska a nič mi nepovedal..
Romi 1415

Mám 22 rokov, a mala som 36 ročného priateľa (rozvedený, 1 dieťa) . Mali sme spolu krásny, veľmi intenzívny vzťah, 4- mesačný vzťah.

Až jedného dňa 21.9.2014 odišiel zo Slovenska, a nikomu nič nepovedal, ani mne, ani jeho mame, dcére, nikomu .... Mal síce nejaké dlhy, o ktorých som nevedela, tak evidentne preto aj odišiel zo Slovenska. Ale nejde mi do hlavy, prečo tak náhle ..zo soboty, na nedelu sme boli ešte spolu v Piešťanoch na pobyte, a všetko bolo fajn, potom v nedelu o 17:00 hod. ma vyhodil doma, s tým, že za nejaké dve hodiny by sme ešte mohli ísť niekam von .. volala som mu už o 18:00 hod, no už vtedy ma nezdvíhal, 5 krát som mu volala a nič. Na ďalší deň som mu zase volala, a už bol vypnutý. Nikto nevedel kde je, čo sa mu stalo, až po dvoch dňoch sa ozval sestre, ktorá žije v Taliansku , že ide tam ... došiel tam so slovami, že na Slovensko sa už nikdy neplánuje vrátit ... je mi z toho na nič, nespím, nejem ... keby mi aspoň smsku napísal pred jeho odchodom, aspoň keby mi niečo povedal ,...no on nič, doteraz sa mi neozval (už je tomu týždeň) . Nie len mňa tu nechal, ale aj jeho dcéru ..... nezvládam celú túto situáciu, stále iba plačem , neviem sa pohnúť ďalej .... nerozumiem tejto jeho reakcie , ako mohol len tak odísť , neozvať sa mi, veď ma ľúbil ako koňa, som si toho vedomá, bolo to cítiť z jeho slov, dotykov, činov .... nezvládam to :(

ivana456

Ak mu na tebe zalezi, tak sa ozve.
Teraz si porev a zi si dalej svoje, zamestnaj si mysel.
Vyzera to, ze sa zaplietol s grazlami a veci dostali rychly spad.
Myslim, ze mozes byt rada. Chvilku raj a dlho peklo - to chces ?

Romi 1415

Agnes989, žiaľ jeho manželku nepoznám .. akurát čo mi jeho mama pred pár dňami povedala, že bol gambler (tiež sa mi mohla o tom zmieniť skorej) ... videla som ho parkrát hrať automaty, ale ja som si zahrala s ním, dala 5 € do automatu, len tak ..ale mala som to pod kontrolou, a myslela som si , že aj on ..žiaľ, vtedy som ešte ani len netušila, že je gambler ... ja len neviem pochopiť, ako ľudia na začiatku vzťahu sa vedia tak perfektne pretvarovať ... žiaľ, nielenže nekontaktoval mňa, ale čo jeho mama, dcéra ..toto nepochopím nikdy ..

Agnes989

Poznas jeho exmanzelku? Mozno by nebolo od veci sa s nou porozpravat. Ona s nim zila predpokladam niekolko rokov, musi ho dobre poznat, moze ti povedat, ako spolu zili, aby bol, ci hral automaty, ci robil dlhy, alebo co vlastne robil. A preco sa vlastne rozviedli. Mozes ziskat pohlad aj z druhej strany a mozno ti to pomoze pochopit, preco to vlastne urobil a pred cim uteka.

Agnes989

A bud rada, ze ste spolu boli len 4 mesiace ked sa vyparil bez slova rozlucky a vysvetlenia. To ta este pomerne skoro preboli. Ale predstav si, zeby ste boli zobrati, mali spolu deti a on by toto urobil. A su chlapi co toto robia, zena ma pocit, ze ma stastnu rodinku a zrazu muz zmizne - za krajsim zivotom. Ona sa potom nestaci divit, ked ju zacnu otravovat exekutory a vsetko jej zoberu, lebo muzicek mal velke dlhy. Ty bud len rada ze to takto dopadlo, neboli ste manzelia, nic ti zobrat nemozu, nemate deti ktorym nemusis vysvetlovat, kam a preco tatko zrazu zmizol. Mas vlastne obrovske stastie. Nechaj ho ist si svojou cestou ktoru si vybral.

Agnes989

Romi tak evidentne obaja boli nepravy. Si este velmi mlada a nemusis zufat, este stretnes dobreho a mileho muza, co ta bude mat rad, bude si ta vazit a zaroven nebude od teba aj od dcery a rodiny zbabelo utekat z hodiny na hodinu. Poznala si ho len 4 mesiace a za taky kratky cas ho naozaj nemozes dobre poznat. Vela chlapov sa na zaciatku pretvaruje a neskor sa z nich vyklube cosi ine. Ten tvoj ta asi az tak strasne nelubil ked ti jednak nic neoznamil a jednak ani sa ta nesnazi kontaktovat a vysvetlit ti situaciu. Ty by si ho mohla pochopit, keby ti to vysvetlil, ale evidentne o to nema zaujem. Jak ten chlap zil a co robil ze ho teraz nahanaju exekutori, policia alebo mozno dokonca mafiani ked pred nimi musi takto zbabelo utekat. Ty o nom este strasne vela veci nevies, mozno hraval automaty, mozno predaval drogy, mozno sa namocil do este niecoho spinavsieho. To, ze bol k tebe 4 mesiace mily predsa vobec nemusi znamenat, ze je to aj dobry clovek a ze cely zivot sekal dobrotu a nikdy nikomu neublizil. Ja by som na tvojom mieste za nim urcite do Talianska nechodila, urobis zo seba absolutnu chuderu. Ked od teba usiel, nic ti nepovedal, ani teraz nevyhladava kontakt, tak si evidentne svoj zivot naplanoval bez teba a vobec s tebou nepocita.

potrebujemradu

Romi1415

Keď máš pocit, že ste mali naozaj pekný vzťah a muselo sa niečo stať...prečo sa proste za ním do toho Talianska k jeho sestre nevyberieš, len na otočku, ale aspoň si vyjasníš veci a určite sa ukľudníš...držím päste.

Romi1415

Deria, áno bol rozvedený, veď aj s jeho dcérou som sa stretávala..baby poviem Vám, že mal neskutočné dobrý vzťah k tej dcére, a to ma na ňom tak fascinovalo ...a tak ako sa správal k dcére, tak sa správal ku mne , všetko čo mi uvidel na očiach mi splnil ... viete je to pre mňa obrovská facka, nakoľko predchádzajúci vzťah som mala taký, že dotyčný o mňa vôbec nestál, zaujímal sa o mňa , len keď mal svoje potreby a ja ešte vtedy ako mladé dievča, som pokaždé za nim dobehla, a takto to bolo asi 4 roky, pokým som nestretla tohto ktorý tak náhle odišiel ...práve on mi ukázal , že sú chlapi ktorý vedia aj skutočne ľúbiť, a nie sú s niekym len kvôli sexu ..dlho som na takéto človeka čakala , no žiaľ, dlho som si ho ani neužila :/ ...je fakt , že pred nejakými týždňami mi spomínal, aby sme spolu odišli zo Slovenska, že tu ho to nebaví ...chcela som odísť s ním preč, ale až za rok, kedy by som si ukončila bakalára ....žiaľ , nepočkal ma, a odišiel sám ...baby, ja len tomu nerozumiem ako mohol tak náhle odísť... pred týždňom v nedelu, som s ním ešte o 17:00 hod bola, s tým , že za dve hodky pôjdeme ešte von, a už o 18:00 hod. ma nezdvíhal ... nechápem, čo sa za tú hodinu stihlo udiať.......všetko by bolo znesiteľnejšie keby sa mi aspoň ozval, že žije , že je v poriadku, nič viacej by som od neho nechcela ......

Maoam

Deria - ako sledujem uz posledne mesiace temy, tak sa fakt normalne roztrhlo vrece s touto formou ukoncovania vztahov

ja neviem, ci je to nejaky novy trend, ale to uz je tak rozsirene, akurat s mensimi obmenami, ale v podstate ten isty scenar vsade

Deria

Este ma napadlo... pises, ze bol rozvedeny. Si si tym taka ista? Je mozne, ze sa to tam zrazu prevalilo. Alebo co ak zili so zenou oddelene a zrazu sa chce ona s dietatom vratit? Ak tam je raz dieta, mozne je aj to.
Ale ako vidis, vsetko svedci proti nemu.