Problém s dýchaním

Príspevok v téme: Problém s dýchaním
jkcioenjciue

uvedomila som si že sa musím častejšie zhlboka nadychovať ako ostatný. Niekedy mám pocit, že sa jednoducho musím poriadne nadýchnuť a niekedy sa mi to nepodarí a inokedy áno. Tieto pocity ma nútia aj často si zívať to mi pomáha, ale niekedy sa mi ani zívnuť nepodarí tak je to také dosť stresujúce. Niektoré dni som úplne v pohode ani si to neuvedomujem, ale napr. ked sedím v škole a počúvam profesora tak z ničoho nič si znova začnem uvedomovať to dýchanie a zas mám pocit že sa idem udusiť a musím sa zhlboka nadýchnuť. Jednoducho sú dni keď si to vôbec neuvedomujem a dni keď sa mi to znova pripomenie.. Chodievam behať a nezdá sa mi že by mi ten problém s dýchaním nejako uberal ny vytrvalosti pri behu i keď pri tom začiatku je to namáhavejšie ale potom je to už v pohode a vládzem odbehnúť aj 2 km bez toho aby som vôbec zastavila. A chcem podotknúť že ani nekašlem už si ani nepamätám kedy som naposledy čo i len trochu zakašlala.

gggvc

No taaak to mas skoro ako ja..:)) stresovala som sa pri kazdej debiloviny a neviem, ked som na to nemyslela vsetko bolo okej a ak son zacala pocitovalo som zle dychanie akoby aom sa mala zadusit...:) prestala som na to mysliet a vsimat si toho..ak to neprestane naozaj by som isla racej k lekarke..

jkcioenjciue

tak to už mám dva roky a s menšími prestávkami. Ako píšem raz je to dobre inokedy horšie a zas nie je to také že by som sa dusila alebo že by som odpadávala to preboha nie. Inokedy mám dokonca mesiac pokoj. Nie a nikdy som nepadla pri behu ale počas života som jasneže veľa krát padla veď to sa stáva. Ako malé detsko veľmi často keďže som sa naháňala a tak to predsa každý.

gggvc

Padla si uz niekedy pocas behu? Modriny? Nakoniec modriny zmizli?..kolko uz trva tento problem? Vies..mohla si mat trombozu ktora sa po case zmenila na embloliu ;-) v preklade krvna zrazenina..nemusela si mat ani modrinu staci ak si sa niekde buchla... Ta zrazenina pri nelieceni sa moze odtrhnut od zily kde je to sposobene a krvnym obehom dojst k srdcu alebo plucam..zle sa ty dycha...tlacenie na hrudniku..pocit ze sa nemozes nadychnut..odporucam ty ist cim skorsie k lekarovi mal by ta poslat na sono kde ty vysetria krcove zily/cievy/ ci to tam nezacalo.. Vcera bolo neskoro.... Ak by to bola plucna embolia ..no proste rob s tym daco pretoze na to mozes umriet