Krce v prstoch na nohach, mykanie svalmi

lombardo1981

Ak si mal na mysli genetické hľadisko, tak máš pravdu.
To neviem. Ako decko som chodila na Kramáre, obvodovo tam patrím. Teraz navštevujem jedno špecializované dialyzačné centrum.

melisa1

neberiem antikoncepciu, pred dvoma mesiacmi som zacala v zamestnani, kde stojim na mieste vela hodin, je mi zima na nohy a potom mi zacina tahat prsty

5.5elsa

lemurka presne tak ísť za lekárom, vykrúti pokriví prsty to je už dosť zvláštne ,žiadny pacient sa ničím nestrápňuje ten lekár je tam na to aby mu pomohol .....

lemur_ka

Môže to byť banálne a môže to byť aj znakom vážnej choroby. Ak ti nezaberajú šumivé tablety s vápnikom horčíkom a myslím že v niektorých je aj zinok tak by som ti radila skús ísť za lekárom. Napríklad viem, že aj hormonálna antikoncepcia spôsobuje kŕče, neužívaš ju?

matway

Tak to je veľká chyba! A kde začať? Prestať piť kávu, sladké a pliesne/balený chlieb, salámy, konzervy glutamány/. Deň začať čistou vodou/po prebudení/, bohatými raňajkami, netučným obedom, ľahkou večerou. Pri tom neprestávať s Magne-B6, vit. C,B-komlex. Večer si dávať striedavou sprchou t+s voda. A popremýšľať nad detoxikáciou pečene.

matway

Chybu nerobíš nikde, iba ak požívaš plesnivé potraviny. Okrem iného mala by si nasadiť neodkladne aj vyšší príjem vitamínu C!