Ph v moči

Rudo42

Už len doplním.Ľudia ktorý majú v tele veľa odpadových látok sa to vie u nich prejaviť vyrážkami na rôznych častiach tela, hlavne na tvári,chrbáte,rukách a tmavými znamienkami.Týmto ľudom odporúčam si kúpiť ph papierik a zistiť ph moču.Ak je moč ráno veľmi kyslý(

lombardo1981

Warburgova hypotéza a Warburgov efekt sú dve rozdielne veci.
"Kyslosť" nie je príčinou nádoru, ale jeho dôsledok. Väčšina nádorových buniek je hypoxii a preto sa naučili ako zdroj svojej energie využívať anaeróbnu glykolýzu, ktorej výsledkom je kyslý laktát (kyselina mliečna). Výsledkom je laktátová acidóza. Ono, nádorové bunky aj v prítomnosti kyslíka preferujú anaeróbnu glykolýzu. Ďalšou "výhodou" je fakt, že v mitochodndiách, v ktorých prebieha aeróbna glykolýza, sa podieľajú na apoptóze, čiže bunkou riadenej smrti. Napríklad sa zistilo, že nadmerná expresia dvoch mitochondriálnych enzýmov (fumarát hydráza a sukcinát dehydrogenáza) dokáže potlačiť rast nádorov.
Mne osobne je Dr. Warburga ľúto. Musí sa riadne v hrobe obracať.

Rudo42

Močom dostávame z tela von odpadové látky.Odpadové látky sú vždy kyslé.Keď telo detoxikujeme a zmeníme pomer tak,že budeme jesť viac ovocia,zeleniny.V tele nebude toľko odpadu a aj moč nebude taký kyslý.Cez noc má telo tendenciu vylúčiť z tela nadbytočné kyseliny, ktoré vznikajú pri zápalových procesoch.

odpovedam

rudo a od kedy pH mocu hovori o mnozstve a zlozeni odpadovych (alebo aj inych) latok? Ved pH mocu sa takmer nemeni. zaujima ma, ako chces z pH mocu urcovat zapaly ;-) a poprosim k tomu aj relevantne karentovane vyskumy, nie vymysly alebo domnienky.

Rudo42

To,že ph krvi by mala byť od 7,36-7,44 s tým súhlasím.Iné hodnoty znamenajú rozvrátený organizmus.Preto ph krvi je podľa mňa zbytočné merať ak necítime žiadne závažné zdravotné problémy.Keď si ráno zmeráme ph moču zistíme koľko asi odpadných látok a zápalov máme v našom tele.

odpovedam

moc je odpadova latka a spajat si ju s pH organizmu je blbost. uz tu prestante sirit termin prekyslenie organizmu, je to vymysel na to, aby sa predavali doplnky stravy. nezaklada sa na pravde a moc takmer vzdy MA byt kysly.

liviahlavackova.blog.sme.sk

trojklanny

Oprava:Ph moču spojovaná...

Ešte som zabudol,s tymi rakovinovymi bunkami máš tiež správne info,len je to trochu komplikovanejšie, je to vec viacerých faktorov, a jeden z nich je v zarodku aj s premysleným organizmu.

trojklanny

hviezda01,máš správne informácie,Ph sa má merať z ranného moču a počas dňa sa Ph mení na základe stravy. Ak je organizmus premyslený sú hodnoty nízke. To ale neznamená,že nastáva smrť,ako to tu od poniektorych čítam. Je to sprievodný znak,že sa určitý orgán dostal do problémov. Ph rannej moci má súvis hlavne z usadeninami a v spojitosti s vytváraním kristalikov. Každý orgán má totiž svoje takzvané organické hodiny,a preto je Ph moču spojovací s nedostatočnou funkciou ladvin,o chorobách je to už na inú tému.

Kýčera

Ale veď návod - papierik s popisom tam musíš mať. Ten hovorí, že na zistenie krvi v moči sú dve stupnice. Prvá-bodkovaná na zistenie ERYTROCYTOV, druhá na HEMOGLOBÍN.