Bolest z lasky

Príspevok v téme: Bolest z lasky
Flower 19 r.

Cas ubehol, mysliet som nanho pomaly prestala...clovek sa nemusi zalubit do seberovneho partnera, najviac miluje to, po com najviac tuzil :) Kedysi som bola spolocenska, vedela som sa zabavat....teraz uz iba pozeram do steny , plnim si povinnosti, pocuvam hudbu alebo filozofujem o zivote...Neplacem , ale stale tuzimhlboko vnutri bolest, kt.sa nijak nemozem zbavit....hovori sa, ze klin sa klinom vybija..lenze plati to aj o laske?

Slobodna

Nie, o láske to neplatí. Mne v takých chvíľach pomáha sadnúť do auta a snažiť sa rýchlo pred tým uniknúť. Skončím nakoniec niekde v prírode, kde tú bolesť dám von. Netreba ju potláčať, musí to výjsť von a ona časom odoznie. Neskôr sa z toho poučíš a vyndeš z toho ešte silnejšia ako kedykoľvek predtým.

nikolciak7

Presne viem, ako sa cítiš,..prežívam momentálne to isté,....robím len to, čo naozaj musím, nič viac..ničoho nie som schopná, nedokážem sa tešíť smiať, stretávať s ľudmi a tváriťsa,že je všetko ok keď v skutočnosti sa trápim, bolí ma srdce, duša, celé telo,..nevládzem...ak by si chcela napíš mi na nikinka.reznickova@gmail.com môžeme o tom popísať, možno si budeme vedieť pomôcť.

Vero_77

Bola som na tom podobne :) u mňa zabralo pravidlo - klin sa klinom vybíja. Skúsiť to môžeš, keď ubehlo dosť času a stále sa trápiš, tak musíš, teda mala by si spraviť niečo preto, aby sa to zmenilo. Držím palce :)