Zdrave ranajky

madgala

slava ale to je celkom malo energie, nie? asi by to malo sluzit ako doplnok k strave alebo pre tych, ktory chcu schudnut, ci?

slava14

vidis, tak este popracujes na tych vikendoch a sviatkoch matitima a potom to bude uplne super, vsetko idealne:) akurat som dopapala cervenu kapsicku, tak ti viem povedat tie hodnoty. co sa tyka energie, tak to je 278 kJ/66 kcal. a tato vacsia kapsicka ma 120g. uplne v pohode ma to zasyti, s tym vobec nemam problem:)

Anechttlika

vodu s citrónom ráno pijem už veľmi dlho...nepijem ju za účelom chudnutia ale preto, lebo ráno by sa človek mal poriadne napiť a mne čistá voda moc nechutí...a citrónovej vody viem vypiť veeeľa...

matitima

slava14 no veď toto sa presne musím naučiť lebo ja väčšinou cez týždeň pekne pravidelne papám ale akonáhle príde víkend, tak všetko možné dávam do seba a hlavne večer :/ a to isté platí aj cez sviatky :( áno? a aké energetické hodnoty obsahuje tá Day Up kapsička? a akú to má gramáž? to ťa ráno v pohode zasýti? nie si potom hladná do obeda?

Slava14

neboj matitima, ked sa naucis pravidelne cez den jedavat a nebudes sviatky brat ako prilezitost, kedy sa mozes poriadne najest tak s vahou nebudes mat ani ty problem. len sa to musis postupne naucit! nie je to uplne produkt na chudnutie ale je to zdravsia varianta vyzivy, kedze tato neobsahuje ziadny pridany cukor. ma super energeticke zlozenie, takze cloveka vie nakopnut a chut je vynikajuca:)

beriem tvoj nazor achjaj, ale ja si neviem predstavit mat slane ranajky, kedze mne rano slane nic nechuti a preto siaham po sladkom. no u mna to vobec nie je tak, ze by som poobede uz bola ako vypluty sliz. prave naopak, poobede mam najviac energie a chodim po robote este aj do fitka:):)

ahjaj

akurát som sa dočítala, že sladké raňajky zdravé nie sú. Čiže obľúbené ovsené kaše, či cereálie s mliekom. Že typické anglické raňajky: ham and eggs, čiže slanina, + vajíčko, sú lepšie a poskytnú lepší štart do pracovného dňa, lebo sladké raňajky vedú k tomu, že sa rýchlo cítime lepšie a plní energie, ktorá oprchá a okolo 2-3 poobede sme ako vyžmýkaný citrón, ide na nás spánok. Na raňajky sa odporúča napr. tmavé pečivo s vajíčkom, syrom, tvaroh, mäsové výrobky, ryba
a káva sa tiež nemá piť hneď ráno ale medzi 10-12. hodinou predpoludním.

alexiara

Ahoj christine2 :):)

To len kvôli tomu, že si zmenila vybavenie kuchyne chudneš? :O:O To neverím! Isto chodíš aj cvičiť, že??

christine2

osobne som novy rok začala so zdravou stravou a pripravila som sa na to aj v kuchyni. Kupila som si uplne nove hrnce od Tescomy a nove nože značky Victorinox z profikuchar.sk a za 9 dni mamdole 2 kg. Varim zdravo a viem čo jem.

matitima

slava14 v dobrom ti závidím, že žiadny problém s váhou nemáš. čo by som dala ja za to! snáď všetko! tiež som vždy mala dobrú postavu, ale po deťoch to už nie je a chcem to zmeniť! ty tu spomínaš nejaký produkt, to je na chudnutie?