Nepotím sa

Príspevok v téme: Nepotím sa
majo007

Mám taký problém, aj keď ono to je skôr výhoda - skoro vôbec sa nepotím. Len občas, veľmi veľmi málo v podpazuší alebo rozkroku. Doteraz som to nijak neriešil a bol som skôr rád, že nemusím vždy po každom prudšom pohybe hneď letieť pod sprchu ako väčšina ľudí. Ale nedávno mi kamarát - fitnes tréner povedal, že to nie je normálne a mal by som s tým ísť k lekárovi. Čo si o tom myslíte ? Má s tým niekto skúsenosti ? Môže to byť nejaký vážnejší problém ?

Silvapo

Ahoj. A koľko máš rokov? Ja som túto výhodu mala asi do 25ky. Do 20tky som sa skoro vôbec nespotila a potom sa to začalo meniť. Ešte v 25tke to bolo ok a potom nastupilo viac stresu, deti a telo sa začalo meniť aj vekom. Ak nemáš iné problémy, tak sa tým toľko netráp. Spýtaj sa odborníkov na internete, aby si mal viac informácií, ale určite sa nemusíš toľko stresovať. Telo vylučuje nečistoty aj inak, napr. močom. Môže to byť známka, že tvoje nie je toľko zanesené a stačia mu iné cesty ako potenie. Tiež sa potením človek ochladzuje, ale je možné, že tvoje telo dokáže regulovať telesnú teplotu aj bez toho. Určite nestresuj, len v kľude hľadaj informácie a sleduj, či ti to spôsobuje skutočné zdravotné problémy. Držím sa!

karolinka122

to sa fakt nespotis, ani ked si poriadne zamakas? vyskusaj este saunu, ak sa citis inak dobre, nerob z toho problem, ale ak mas nejake pochybnosti, zajdi k obvodakovi, on ta uz posle kam treba.