Sliz zo stolice?

Príspevok v téme: Sliz zo stolice?
prosimpomocc

Dobrý deň,

Chcela by som sa spýtať či náhodou niekto nemá skúsenosti s mojimi príznakmi, ja už som bezradná.
Už vyše roka mám problémy so stolicou. Ráno mávam pravidelne hnačku, poobede ako kedy ale väčšinou áno a večer tiež väčšinou áno. Z konečníku si v poslednej dobre utrem priesvitný sliz, ale nemám pocit že by nejak moc zapáchal. Bolesti brucha som mávala strašné. Najmä v lete. Ale väčšinou mám bolesti brucha tak okolo 1 mesiaca potom kľud a potom zase 2 týždne a tak striedavo. Momentálne mám obdobie keď mám pokoj. Ale už som bezradná. Brali mi asi 4x krv, moč, stolicu všetko OK. Skúšali sme test či niesom celiatik-opäť všetko OK. Mala som ísť na gastroenteorológiu ale nakoniec že vyskúšam dietky a zdravé stravovanie. Akurát ma zapieklo a bolesť brucha bola ešte 2x väčšia. Ľudia ja už som bezradná, nechodím nikam s kamarátmi ani na žiadne oslavy lebo sa bojím že ma po akomkoľvek jedle preženie!! Prosím čo najrýchlejšie o pomoc.
Ďakujem!

rita80

vsak to... a este sa to musi robit rano na lacno, tiez by som na to nemala gule, ale zevraj vysoko ucinne ;-D V jednej knizke to bolo pisane a detom sa to dava bez alkaca, vlastne len ten ricinovy olej, plus strasne sladky sirup.

prosimpomocc

Na laktozy mi testy nerobili.. Vyskúšam dakujem. A testy na celiakiu som mala negatívne. A rozmýšlala som tiež nad tým testom ale vraj je drahý. No hej po jedle ale nie uplne hneď niekedy sa mi zdá ako keby to bolo po jedle ktoré som mala deň predtým. A vyskúšala by som aj tú kuru ale alkohol nemôžema ani cítiť ani nič s tým spojené. Ale dakujem :-)

rita80

to su parazity pravdepodobne, skus antiparazitnu kuru, ricinovy olej zapi 5* Metaxou (musi to byt kvalitny konak) a vsetko pojde z teba von ;-)Konak parazity omami, opije, nebudu sa vediet prichytit o crevo a ricinovy olej ich vymije z tela.

karolinka122

sliz v stolici znamena jednoznacne zahlieneny organizmus. Skus vylucit mleiko a mliecne vyrobky. Robili tti testy na alergiu na laktozu? Najskor to bude toto... Skus si dat urobit aj testy na celiakiu a este sa da aj volne kupit test na potravinovu intoleranciu. FOOD DETECTIVE. Ale ak teba prezenie hned po jedle, skor to bude potravinova alergia, intolerancia sa neprejavuje hned po jedle.