Priateľka je na mňa veľmi zlá a udrela ma :(

Príspevok v téme: Priateľka je na mňa veľmi zlá a udrela ma :(
Milan 5

Dobrý večer.Ja mám 39 rokov, ona má 32 rokov.Sme spolu rok aj pol.Je to moja prvá láska(nemal som šťastie na lásku).Náš vzťah bol pekný a harmonický, ale posledný polrok sa začala ku mne správať veľmi škaredo.Kričí po mne, použiva na mňa škaredé slová, bozkáva sa s inými mužmi, včera ma dokonca udrela :(

Neviem prečo je na mňa taká.Ani raz som na ňu nezvýšil hlas a ani raz som jej nepovedal škaredé slovo.Som z toho zúfalý, smutný, celé dni plačem.Po tom čo ma udrela, som sa jej začal aj báť. :(

Prosím poraďte mi, čo mám robiť. :(

Vopred ďakujem

Matej

Redakcia portálu ZDRAVIE.sk si dovoľuje upozorniť diskutéra vystupujúceho pod menom Milan 5, že obsah Vašich príspevkov hrubým spôsobom porušuje základné etické princípy a definované etické pravidlá diskusného fóra portálu ZDRAVIE.sk.

Dôrazne Vás žiadame, aby ste sa vyvarovali uverejňovaniu akýchkoľvek diskusných príspevkov s obsahom porušujúcim základné etické princípy a aby ste dodržiavali definované pravidlá diskusného fóra portálu ZDRAVIE.sk. V prípade, že v krátkom čase nedôjde k zjednaniu nápravy v tejto veci, redakcia ZDRAVIE.sk osloví Vášho poskytovateľa internetového pripojenia a po vzájomnej komunikácii s ním bude kontaktovať príslušné orgány činné v trestnom konaní.

Zároveň si dovoľujeme požiadať ďalších diskutérov, aby na príspevky diskutéra vystupujúceho pod menom Milan 5 nereagovali. Vaša redakcia ZDRAVIE.sk.