Ako zvládnuť gymnázium

Príspevok v téme: Ako zvládnuť gymnázium
lola00000000

AHOJTE , MAM PROBLEM.. AKO MAM ZVLADNUT GYMNAZIUM ? CO JE DOLEZITE NA GYMNAZIUM A Z COHO MAM VYPUSTIT ? .. NEDA SA PREBOHA NA VSETKY PREDMETY PRIPRAVOVAT 100 % A MAT SAME 1 A 2 ASPON MNE TO NEJDE... NEUCIM SA EFEKTIVNE ? .. UZ SOM Z TOHO NESTASTNA AKO TO IDE DOLE VODOU ... VOBEC NEVIEM AKO TO FUNGUJE NA GYMNAZIUM A NIKTO MI TO DOTERAZ ANI NEVEDEL POVEDAT..

ewelin2828

Ahoj....ja som chodila na gympel (síce už som dva roky po ukončení VŠ, ale čoto si ešte pamätám z toho, ako to tam fungovalo) a dám ti za pravdu, že proste pripraviť sa každý deň na každú hodinu na 100 % sa nedá, jedine žeby si sa učila do pol noci každý deň, ale to ti neradím, lebo si tým zabiješ krásne študentské roky ;)
Ja som už na gympli fungovala tak ako na VŠ, proste učila som sa hlavne na písomky, o ktorých som vedela, že určite budú. A na každom predmete som sa snažila hneď prihlásiť, aby som mala známku z odpovede a potom som to "flakála" až do nejakej oznámenej písomky :) Taktiež som sa venovala hlavne tým predmetom, z ktorých som sa chystala maturovať a ostatným som sa venovala len tak, aby som z nich nemala horšiu známku ako 2, občas bola aj dáka trojka, ale to nie je na gympli žiadna katastrofa (myslím známku na vysvedčení nie obyčajnú známku v žiackej :D, tam tuším aj dáka 5ka bola ) Hlavné je neprepadnúť :)
Takže skús sa na každom predmete dobrovoľne prihlásiť, aby ťa učitelia najbližší mesiac neotravovali, na písomky sa zodpovedne uč (vtedy to bude chcieť možno aj sedenie nad knihami do polnoci) a zameraj sa na svoje predmety, s ktorými chceš naďalej pracovať a využiť ich na VŠ.
Hlavne žiadne stresy, ja som prvé týždne chcela z gympla ujsť, že to nedám, nezvládnem tu školu a nakoniec som skončila s vyznamenaním (tým sa nechcem chváliť, len vravím, že začiatky sú všade ťažké, ale ak ťa tam prijali, isto máš dákeho "filipa" v hlave a zvládneš to, držím palce)