Vadí mi najlepšia kamaratka

Príspevok v téme: Vadí mi najlepšia kamaratka
lejla_897

Ahojte. Potrebovala by som poradiť, pretože už neviem ako ďalej a chcela by som poznať nezaujatý názor. Takže z mojou najlepšou kamaratkou sa pozname už dlho ale až na strednej škole sme začali byť spolu často. Nejaký čas mi vôbec nevadila, cítila som že si uplne rozumieme že sme rovnaké. No teraz mi strašne začala vadiť. Vadí mi totálne všetko. Neviem či je chyba vo mne alebo v nej. Ked prídeme niekde vždy je ona tá ktorá každeho zaujme a ja sa pri nej cítim ako v tieni, každeho vie rýchlo zaujať neustale sa z niečoho smeje pritom mne to vtipné vôbec nepríde. Možno je to jej spôsob ako zaujať. Cítim ako keby mi brala energiu no prestať sa sňou kamaratiť nemôžem a nechcem prísť ani o tých kamaratov ktorý su naši spoločný.Ona ma stale berie ako najlepšiu kamaratku ale ja ju už nie. Keď mala priateľa nemala problém sa namňa hocikedy vykašlať.A už viac krát sa ku mne spravala dosť hnusne.

5.5 elsa

lejla nemala problém sa na teba vykašlať správa sa k tebe hnusne to asi nebude kamarátka že,má zrejme potrebu predvádzať sa pred tými chalanmi a byť stredobodom pozornosti aby ti dokázala že je lepšia ako ty lieči si na tebe komplexy..... choď raz von bez nej čo urobí prežije to

Agnes989

No zda sa ze ste sa stretli dve take co obe chcu byt za kazdu cenu stredobodom pozornosti ale podarit sa to moze len jednej. Jej sa to dari, ma na to sposoby a ty si asi mozno trocha menej excentricka tak si ta vsimaju menej, lebo ona vsetku pozornost na seba strhne. Tak bud sa s tym zmier ze je aka je, alebo si najdi inu kamosku. K tebe by sa asi hodila kamoska typu siva myska kde ty by si vytrcala a ona by bola v tvojom tieni. Su aj take typy a vyhovuje im to.