Veštenie

EvaSvecova

Ahojte, z veštenia som mala pochybnosti a zúfalá životná situácia ma naviedla na túto cestu. Musím poďakovať veštici, madam Helen, ktorý mi zmenila život k lepšiemu a som jej veľmi vdačná. Ak by ste potrebovali, kontakt naňu: stastna.buducnost@gmail.com

fortunetelle

Katrin, ty naozaj veríš, že tvoju budúcnosť pozná nejaká veštica a že ju potrebuješ navštíviť, aby ti napovedala, čo máš robiť?

Prezradím ti novinku: budúcnosť si vytváraš sama svojimi rozhodnutiami. Najlepšie by bolo, keby tieto rozhodnutia boli slobodné. Akonáhle začneš konať podľa rady veštice, tvoje konanie nie je úplne slobodné, lebo si myslíš, že tak by si mala konať. Kde ostala sloboda? Veď keď by ti veštica povedala niečo, čo by si nechcela, necítila by si sa tým viazaná?

Svoju budúcnosť nepoznáš ani ty ani veštica, nie je napísaná ani vo hviezdach, ani v tvojom dátume narodenia ani nikde inde.

Ako to, že niektorým veštcom vychádzajú veštby? Jednoducho: navádzajú svojich klientov, aby konali určitým spôsobom. Ako to, že niektorí veštci poznajú niekoho minulosť, pričom toho človeka nikdy predtým nevideli? Tak to je už vážne, nemali sa to od koho dozvedieť. Minulosť pozná Boh, ale ten zakazuje veštenie. Takže ak to veštec nemá od Boha, má to od okultných síl, za ktorými stojí diabol. Radšej teda svoju budúcnosť nepoznať, ako sa ísť radiť za niekým, kto koná z moci zlého ducha. Lebo on nerobí nič len tak, že chce urobiť službu človeku, naopak hádže na neho siete.

Najlepšie na tom je, že ani diabol nepozná budúcnosť. Je inteligentný a vie vytvárať ilúzie. Je majstrom lži a manipulácií. A mnohokrát mu ľudia sami pomáhajú, lebo to, čo skrze veštca deklaruje ako budúcnosť, to si ľudia zvyčajne aj volia a tak si tvoria budúcnosť podľa pokynov zlého. Nečudo, že sa také veštby plnia. Tak či onak, ktokoľvek ide za veštcom, otvára sa na pôsobenie zlého ducha vo svojom živote, či už sa veštby splnia alebo nie. Lebo zlý má s človekom svoje vlastné zlomyseľné plány.