Som naozaj až taká neschopná?

Príspevok v téme: Som naozaj až taká neschopná?
delete

mám 27 rokov a ešte som nemala vážny vzťah. Mám ale pocit, že to viac "trápi" moje okolie ako mňa samú. Samozrejme, že by som niekoho chcela, aj keď po rodine a deťoch som nikdy príliš netúžila, ale keby k tomu došlom, určite by som sa nebránila. Myslím, že život nefunguje podľa nejakých poučiek. Proste niekto ostane slobodný, poznám ľudí, ktorý sa vydali/oženili po tridsaťpäťke. Neznášam ale komentár, hlavne žien, už si dávno mala mať deti, mladšia už nebudeš, pri mamičke ti je najlepšie..., hlavne keď počujem ako ony nadávajú na svoj "dokonalý" život a svojich "dokonalých" manželov a priateľov.

Hlavný problém je asi v tom, že som dosť tichý človek a ťažko sa mi nadväzujú kontakty s ľuďmi, hlavne mužmi. Najhoršie na tom je , že už asi pomaly rezignujem, vyhýbam sa ľudom, lebo v každej spoločnosti sa nájde človek, ktorý mi vyčíta moju tichú povahu a neschopnosť, alebo to, že stále sedím doma nič nerobím a ono sa to naozaj stáva skutočnosťou.....reakcie ľudí ma dokážu totálne odrovnať. Som síce tichý človek ale určite nie samotár, mám rada spoločnosť a ľudí ale v inej miere ako ostatní... nemám rada keď sa do mňa starajú, chcú mi napr. niekoho dohodiť (meriam iba 157 cm a preto mi vyberajú nízkych mužov a mne sa pritom páčia vyšší , vtedy ma ide roztrhnúť od zlosti.)

asi sa už príliš rozpisujem, a znie to celé určite skreslene, ale je veľa toho čo ma trápi a všetko to so sebou súvisí a keby som nemala rodinu asi sa zabijem. Myslím, že sa už aj príliš ľutujem, ale už nechcem, lenže prestali ma baviť veci, ktoré ma niekedy bavili (mám rada umenie, kreslenie, venujem sa literatúre) a neviem sa k nim vrátiť, aby som sa mohla i ja "pochváli" čo rada robím a čom som zažila, aj keď sa to zdá niekomu hlúpe a nudné...ja proste nepotrebujem cestovať vidieť celý svet a všetko zažiť, nepotrebujem sa každý týždeň opíjať, nepotrebujem plno priateľov a známych...chem len proste žiť

Všetko je to strašne domotané a bojím sa, že to bude stále horšie.

asi blazo

Ahojte mam 21 rokov. Zijem s priatelom mam rocnu dcerku. Citing sa dost signed Moje privately dost divnu povahu on vsetko ja nic... stale mi savage na Jacob ze ja nic nerobim ze sa len staram o Maly a a ked poviem nahodou ze som unavena no co si to ja mozeme dovolit. .. ked mu. Na to nieco poviem som asi vsetko len nie clovek... Moje kazdodenny ritual je rano vstanem dam si Maly doporiadku nakrmim just ja si tak stihnem dat kavu. A ide sa obchod upratovanie venovanie sa popritom malej. Varenie atd. Vlastne co Roby kazda zena .. a on iba chodi do prace ked ma volno sa venuje sebec samemu. Je to normalne? CI som ja taka sprosta s prepacenim

prezyvka224

Ahoj , mám podobné problémy , ak chceš môžme popísať moj mail je prezyvka224@azet.sk ... Mám o chvíľu 26 rokou .

no2

Priviesť deti na tento svet je neskutočne "skvelý" nápad.
Ľudí fakt zaujíma to, kto je gay alebo lezba. Pritom títo ľudia tvoria len veľmi malé percento z celkovej populácie...

Carny

Zapamätaj si, že ľuďom okolo nikdy nevyhovieš!
Vždy bude niečo, čo sa im nebude páčiť - teda dokiaľ si nenájdeš dobrého muža a nebudeš mať 2 deti. Akonáhle sa rozhodneš ísť inou cestou je to tu na Slovensku divné a ty si tým pádom divná.
Ak nemáš nikoho - už si dávno mala mať.
Ak máš priateľa a nežijete spolu, tak si už dávno mala o tom uvažovať.
Ak nemáš priateľa a kamarátiš sa so ženami, si istotne lezba.
Ak máš manžela, ale nemáš deti, tak nevedia na čo čakáš...
A tak môžem pokračovať.
Ľudom nikdy dostatočne nevyhovieš...

Rada: Ži si podľa seba a kľudne pošli všetkých, ktorí vedú takéto reči do čerta!