Nezmyselný život

Príspevok v téme: Nezmyselný život
Idontgivea..

Aký to má všetko zmysel? Práca(ktorá vás nebaví, máte z nej stresy), domov, spať, práca, domov, spať...a tak stále dokola, až kým človek neumrie.
Dáva si ciele, postupne jeden za druhým dosiahne, ale stále nie je spokojný. Tak si dá ďalšie ciele, ide sa zodrať, aby ich dosiahol...ale je toto naozaj správny život? Veď človek aj tak umrie, tak na čo to všetko?
Mne príde všetko také nezmyselné, nudné..
Niektorí vravia, že život je dar. Podľa mňa je to trest. Alebo ako vraví jedna zo štyroch vznešených právd budhizmu: "celý život je utrpenie".

SATD84

Život je ťažký...ale na druhej strane je na Tebe ako si ho zorganizuješ, ty si strojcom svojho času a rob všetko pre to aby si nepočúval ostatných ktorí, ti do toho hučia čo máš robiť...pravidlá sú na porušovanie a život je na žitie, preto sa riaď vždy sebou a nie inými...

5.5 elsa

idontgivea prácu hľadaj inú ktorá by ťa bavila viac a kde je lepší kolektív ak pracuješ v kolektíve,doplň si vzdelanie ak máš čas mysli pozitívne to je základ nájdi si niečo na zábavu,relax,neviem niekam vypadnúť od toho stereotypu do spoločnosti ......