Deodorant

lucusa23

ako pozerám, tak táto téma už asi nieje veľmi aktuálna, ale keď na ňu náhodou niekto natrafíte, odporúčam tento roll on, som s ním fakt spokojná. www.tovar.sk

ruženachudá

aaava ak si si náhodou nevšimla, tak sa nachádzaš v téme DEODORANT a nie fajčenie. Každý sme iný a každý máme na väčšinu vecí iný názor. Myslím si, že používanie antiperspirantov alebo deodorantov zmeníš skôr ako z fajčiara nefajčiara.

A pre vas ostatne, používala som driclor, vydržal asi týžeň a po ňom mi pokožka strašne zcitlivela a neznesie všetko. Kamoška mi odporučila skusit kozmetiku Deo a spokojnosť veľká. Je vhodná aj pre veľmi citlivú pokožku a je na prírodnej báze čo mi sakramentsky vyhovuje :-)

datelinka

sharon stone, ja ti len opravim pojmy:
stale pouzivas (nie je to preklep) pojem ANTIRESPIRANT - to by mal byt nejaky pripravok proti dychaniu :-))
RESPIRACIA totiz znamena dychanie,
PERSPIRACIA znamena potenie.
takze ak hovoris o pripravkoch proti poteniu, tak tie sa volaju ANTIPERSPIRANTY.
:-)
aaava, mne je nejako jedno, co obsahuju antiperspiranty, ja ich nepouzivam. a mas pravdu, ani nefajcim, a snazim sa vyhybat zafajcenym priestorom. je mi zle z cigaretoveho dymu. nemozem za to :-)
mam to stastie, ze sa malokedy spotim, pouzivam toaletne vody, alebo parfumovane vody :-)

aaava

Najviac sa mi paci ako tu vsetky riesite nejaky hlinik a jeho skodlivost, ale hlavne, ze take fajcenie a aj samotny dym je sto razy skodlivejsi ako nejaky deodorant ci antiperspirant. A teraz prosim vsetky odpiste, ze ste nefajciarky a nikdy ste neboli v bare. :-D

sharon stone

Ahojte,ja mam tiez problemy s potením,všetky bezné dezodoranty a antirespiranty čo sa daju kupit v drogerii mi nezaberaju a na radu kamosky som si kupila Driclor.Ked som bola u znamej,ktoroá je kožná doktorka,tak mi povedala,ze sa nikdy nenasla ziadna suvislost s rakovinou prsnika a pozávaním pripravku proti poteniu s aluminiom.Ked som jej povedala,ze som si zaobstarala Driclor,tak ma ubezpecila,že ked ho budem pouzivat tak,ako je v navode,tak nie jeskodlivý.Viete ze v takmer kazdom antirespirante je aluminium?ano,prave ten zabranuje,ze sa nepotime a čo je viac škodlivé?dat si raz za čas Driclor,alebo kazdý den viac krat na seba striekat antirespirant z drogerie..
Musim suhlasit s Katicou,ze ak sa zena poti,je to strasné.poznám to sama a neviete si predstavit aké to je,ked sa rano osprsim,dam si antires./vyskusala som uz vsetky/a vyjdem von a uz po ceste citim,ze mam mokro a o chvilu uz sama seba cítim,ze som spotena...Driclor naozaj učinkuje a rada by som Katici poradila,aby presne dodrziavala návod na jeho pouzitie,to znamená,hodinu po kupeli a netreba ho davat vela,stací raz prejst guločkou,nie hore dole,len hore,alebo dole a to stípanie nebude.Bolo by zaujimavé ak by sa k tomuto problemu vyjadril i nejaký odborník,napriklad lekár...majte sa!

Ivka 1

Telo sa cisti od toxickych latok mocom,stolicou, dychom a potom. Ak pouzivame deodoranty,ktore zabranuju vylucovaniu potu tak, ze upchaju potne kanaliky a este sa v nich nachadza aluminium a zirkonium, ktore su povazovane za karcinogeny, tak mi z toho vyplyva len to,ze su zodpovedne za rakovinu prsnika a lymfatickych uzlin.Poznam ludi ktorym sa pod pazuchami robili bolestive hrce. Prestali pouzivat deodoranty s obsahom hlinikovych soli,pouzivaju deodoranty na prirodnej baze a hrce pod pazuchami sa stratili.

bobicush

Príčina vzniku rakoviny prsníka je nejasná. Vstrebávanie hliníka z podpazušia do tkaniva prsníka nie je možné, ako je to uvedené vyššie. Priame spojenie medzi kožou podpazušia a mliečnou žľazou neexistuje, v prípade lymfatickej cesty by lymfa musela tiecť naopak, od lymfatickej uzliny k prsníku, čo nie je možné. Na základe ďalších štúdií Americká onkologická spoločnosť jednoznačne konštatuje: antiperspiranty nespôsobujú rakovinu prsníka!