IPL epilátor

Fleur-de-lis

po alebo počas tehotenstva sa napríklad môžu chĺpky vrátiť a potom treba znova ako keby od začiatku... Alebo pri iných hormonálnych zmenách príp. problémoch.

Shayleen

Fotoepilácia – IPL epilácia
IPL epilácia čiže foroepilácia je ošetrenie, ktoré Vás môže natrvalo zbaviť otravných chĺpkov na ktorejkoľvek časti tela – ruky, chrbát, tvár, intímne oblasti, hruď atď. Základ ošetrenia tvoria svetelné pulzy, ktoré zohrejú vlasový folikul na teplotu cca 75 ˚C a tým ho natrvalo zničí. Počas ošetrenia budete cítiť jemné štipnutie a teplo, po ošetrení je pokožka začervenaná, jemne opuchnutá a pocit, ako po miernom spálení na slnku tiež nie je výnimočný. Pred každým ošetrením je potrebné si chĺpky dôkladne oholiť. Ak je chĺpok odstávajúci a dlhý pulzné svetlo ho zachytí ešte nad pokožkou a nedostane sa ku korienku chĺpku, chĺpok sa spáli a korienok ostane nepoškodený.
Fotoepilácia odstránenie chĺpkov intenzívnym pulzným svetlomNa konečný výsledok IPL epilácie vplýva mnoho faktorov ako je farba pleti, vek osoby, hormonálna rovnováha, výška použitého žiarenia, farba chĺpku atď. Preto Vám ani vyškolený odborník nezaručí 100% úspešnosť odstránenia chĺpkov ani nedokáže presne určiť koľko sedení budete potrebovať a či bude epilácia trvalá.
Výhody vz. nevýhody IPL epilácie
Nevýhodou je, že táto metóda epilácie je účinná prevažne na tmavé, pigmentom zafarbené chĺpky. Slabé a šedivé chĺpky sa IPL epiláciou neodstránia, ani po viacerých sedeniach. Ďalšou nevýhodou je, že na dosiahnutie požadovaného efektu musíte absolvovať viac sedení, ktoré môžu výrazne ovplyvniť stav Vašej peňaženky.
Výhodou tejto epilácie je, že je (takmer) bezbolestná a u ľudí s tmavšími chĺpkami môže dôjsť k úplnému a trvalému odstráneniu chĺpkov. IPL epilácia sa využíva nie len na trvalé odstránenie chĺpkov, ale aj na redukciu jaziev, odstránenie nežiaducej pigmentácií alebo na odstránenie žiliek na tvári a tele.
3 týždne pred IPL epiláciou a 3 týždne po ošetrení je zakázané opaľovanie na slnku alebo návšteva solária. Takže ak si chcete užiť leto, začnite s ošetreniami na jeho konci, inak si môžete pokožku spáliť alebo sa na nej začnú vytvárať pigmentové škvrny.

Dominka

ja mám lumeu od philips, keby ju pravidelne použivam každé dva týždne ako píšu v príručke tiez by boli vysledky rýchlejšie..ano ma to byť trvalé odstránenie

Shayleen

www.amazon.de

Proces je dlhodobý a vyžaduje so trpezlivosť. Ja som momentálne pri tvári a podpazušie neskôr nohy. Proces sa robí každé 2 týždne po dobu 3 mesiacov a potom raz za 1 či 2 mesiace. Výsledok záleží od typu pokožky a ďalších faktorov. Mne na ksichte pomohlo odstrániť chĺpky