Leziem sama sebe na nervy... lezú mi na nervy všetci a všetko

Príspevok v téme: Leziem sama sebe na nervy... lezú mi na nervy všetci a všetko
Ananata

Lezie mi na nervy môj tón hlasu, môj ksicht, moje telo, moja chôdza, môj dych, moje oblečenie, moje veci, spôsob ako sedím, ako nesiem tašku, moje vlasy, môj celok tak ako som. Lezú mi na nervy aj ľudia ktorých vidím keď čakám na prednášku pred učebňou, to ako si preložia nohu, ako sa pripečene smejú a riešia len pi**viny ako tie baby nosia tie nechutné legíny, lezú mi na nervy chalani a lá hipster, ich brady, lezú mi na nervy aj niektorých vyholené ksichty, lezú mi na nervy tí chlapi s dlhými vlasmi ktorý sedia čítajú si a tvária sa dôležito. Hotový študenti. Lezú mi na nervy aj tí s krátkymi vlasmi čo sa hrajú na frajerov. Lezú mi na nervy baby čo sa obliekajú ako chlapi ale aj tie ktoré sa obliekajú ako ženy. Lezie mi na nervy to ako sa bavia o tom že nepôjdu na prednášku, keď hovoria o tom kedy bude písomka. Lezú mi na nervy ich pripečené rozhovory o ich frajeroch a sexe mysliac si, že sú tým zaujímavé. Ako keby svet ani o ničom inom nebol. Lezú mi na nervy profesori pretože sa tvária ako bohovia, lezie mi na nervy celá škola, lezie mi na nervy to ako sa na mňa pozerajú, ako ma vnímajú, lezú mi na nervy ženy s deckami, lezú mi na nervy ľudia v autobuse, lezú mi na nervy autobusy, vlaky a autá, lezie mi dokonca na nervy aj keď svieti slnko, lezie mi na nervy môj pes....atď. Musela som to jednoducho zo seba dostať. Čo mám robiť s tým keď mi všetko lezie na nervy

kiwi

Ananata ďakujem pobavila si ma :-) Zrejme máš aj dobrý pozorovaci talent a vieš z ľudí veľa vicitit, mozno by si to vedela este viac rozvinúť. No každopádne ti tieto veci vnímaš negatívne a lezu ti na nervy, co si inak dokážem uplne ptedstavit, ale bolo by treba sa nejako preprogramovat a začať to vnímať viac pozitívne, viac z láskou k tomu celemu trapnemu svetu. Na to aby si to mohla takto vidit potrebujes mozno viac lasky a radosti zo zivota ale kde ju viazať neviem.... A mozno to chce iba čas kým dozrejes zasa o kúsok viac a dokaz sa povzniesť nad to co ti ide na nervy pretože ti to príde trápne, fake atď. ono mozno to tak aj je ale treba to nejako akceptovať ze ak také veci a ludia sú na svete a má to tak byt.

mojenervy

Aj mne obcas vsetko lezie na nervy presne tak ako opisujes...najradsej by som vtedy niekoho aj zabila :D ale nastastie take stavy mam len pred menzesom.

tidli_fidli

ani netreba čítať príspevok do konca..stačí len pozrieť na vety, kde píšeš ako lezieš na nervy sama sebe...

takže riešenie: začni mať rada samu seba, vyrovnaj sa s tým aká si a zrazu ti prestane vadiť aj všetko ostatné čo siahodlho popisuješ vo svojom príspevku :-)

a pokoj s tebou :)

5.5 elsa

o to ide že ty hľadáš ten pokoj v duši ak ho má aspoň pri tej čo je zázrak:)tak s tou mačkou čo najčastejšie byť aj keď vykonávaš tie činnosti ktoré ti tak lezú na nervy samozrejme čo sa týka v byte teda doma do školy ju brať nebudeš že čo ti lezie na svojej tvári na nervy tele musíš samu seba prijať takú aká si

Exactly

Začni behať prípadne sa venuj nejakému športu kde môžeš vybiť svoj hnev alebo si občas zapáľ jointa a relaxuj :) Tiež mávam občas také stavy a vždy si spravím deň sám pre seba vyjdem si niekam na bicykli, zahádzať si na koš či iba preležím v posteli pri filmoch s trochou vínka a potom dalej žijem hold človek musí prekusnúť veci čoho otravujú alebo sa im vyhýbať.