Problémový žalúdok a prehĺtanie

Príspevok v téme: Problémový žalúdok a prehĺtanie
Danielka27

Dobrý deň,
píšem vám, pretože naozaj nuž neviem čo robiť, pravdepodobne pôjdem k doktorovi, ale i tak sa chcem opýtať na váš názor. Už týždeň mám neznesiteľný problém s prehĺtaním, čo sa odvádza i na nechutenstve v jedle, nepociťujem žiadny hlad, prejedenosť,jednoducho akoby som už nemala žalúdok, nedokážem zjesť za taniec polievky - v priebehu 2 dní mi tak z váhy zmizli 2 kg. Prehĺtanie je silené a niekedy bolestivé. Prejavila sa u mňa i dýchavičnosť, cítim na hrudi ťažobu a ťažšie sa mi dýcha.
Budím sa na tieto problémy i zo spánku a niekedy so zimnicou. Už naozaj neviem čo robiť, hoci rodina mi hovorí, že to nebude nič vážne a pravdepodobne je to psychický problém, prekáža mi to. Ďakujem za každú odpoveď.

redka

skus to a uvidis co zistia... ale predtym ako zacnes brat predpisane lieky (ak ti njeake daju) skus si nacitat nejake veci o alternativnych moznostiach riesenia... mozno treba len nieco doplnit v strave a zlepsi sa to... lebo lieky maju zas dalsie vedlajsie ucinky - jedno nimi napravis druhe pokazis... ked budes mat vysledok, skus ho sem napisat, mozno sa najde niekto s podobmyn problemom, mozno ti poradia ako to riesit bez liekov...

Danielka27

Beriem lieky len na oči, doplnky neberiem. Tak teda pôjdem k tomu lekárovi, ako čítam, vraj sú problémy so štítnou žľazou dedičné a moja mamina bola na ňu dokonca aj operovaná. Tak ďakujem. :)

redka

no vsetko je raz po prvy raz... tak zaskoc k tomu lekarovi radsej... stitna zlaza to nie je stranda a ta zimnica s tym moze suvisiet... aj ten pokles vahy... mozes mat zvysenu ci znizenu funkciu.. aj ked pri znizenej sa skor ptibera... neberies nejake lieky ci doplnky vyzivy?

Danielka27

Nie je to bolesť ako pri angíne, skôr akoby mi niečo bránilo prehltnúť, áno, cítim to tak bližšie pri štítnej žľaze. Doteraz som s ňou problémy nemala, tak neviem...

redka

a ta bolest je taka ako ked mas anginu a boli ta hrdlo alebo je to skor nizsie ta bolest ako je stitna zlaza? nemas ju zvacsenu?