Oškaredela som

Príspevok v téme: Oškaredela som
zufalasom

Ahojte, v poslednej dobe mám pocit, že som nejak "ošpatnela". Začali mi padať vlasy, mám sivú pleť s vyrážkami a tie som nikdy pred tým nemala, taktiež mám kruhy pod očami. /Je pravda, že mám veľa problémov/ Taktiež postava už nie je to čo kedysi. Mávala som o 5 kg menej ale na tom sa už pracuje mesiac cvičím aj sa správne stravujem a zatiaľ išlo len 1 kg dole ale pociťujem to hlavne na oblečení tak ma tá váha ani tak netrápi ale čo mám robiť?? stalo sa to už niekomu?

red...

Pij vela vody....a uvidis ze nebude siva...a zivot neber vazne lebo zijeme len raz:-)takze nou stres lebo to je zabijak

5.5 elsa

zufalasom v 21 rokoch nemôžeš starnúť :D preber sa si prepracovaná potrebuješ viac odpočinku veľa tekutín na vlasy zinok ale veľmi dobré sú tabletky panthenol taká oranžová krabička aj šampón je dobrý,menej stresov alebo viac relaxu nejaký pobyt na víkend wellnes a budeš znova tip top:)

ths

Mas vela stresu a starosti. Oddychni si, maj sa viac rada a dopraj si po com tuzis. Ked ti padaju vlasy a mas sivu plet, tak mas asi nedostatocnu vyzivu, asi ti chybaju bielkoviny. Mne sa stalo nieco podobne. Zmenila som stravu, farbim si vlasy a pouzivam make up. Skusaj, co ti pomoze. Na to musis prist sama, co ti je najlepsie. Ale dufam, ze si si nemyslela, ze mladi a krasni budeme vsetci donekonecna. O zdravie a krasu sa treba starat.

no2

Ja mám pocit, že vekom sa to bude len zhoršovať, ale do 30-ty sa to neráta. Čím je človek starší, tým je podľa mňa tupší, ale je to len môj osobný názor.

nene95321

Mozno si mala to v poslednej dobe vela a tak sa to odrazilo aj na tvojom tele. Mala by si sa dobre vyspat a oddychnut si, uvidis