Co sa mi to vlasne stalo?

Príspevok v téme: Co sa mi to vlasne stalo?
JJJURJ

Dobry den,

Vcera v noci sa mi prihodila velmi zvlastna situacia , ktrou si neviem vysvetlit.

Asi po hodine spanku som mal \"meravu\" lavu ruku ( poznate to - ako keby ste na nej lezali celu noc a potom s nou neviete hybat) bolot o nieco medzi - olestou, trpnutim, nehybnostou a mravcenim. ako som bol ospaly a nahnevany som si pravou rukou parkrat udrel do lavej. Hned potom sa rovnaky stav zacal objavovat na mojej pravej ruke ( o nieco mensi). V zapeti ma prepadol velmi zvlastny stav- amatersky som to nazyval srdcova arytmia- jednoducho nieco nebolo v poriadku. Po chvile sedenia a zmatku som to rozdychal a s lesim stavom som si lahol. Po par minutach som bol viac menej ok, a v klude som sa vyspal.
Mam 26 rokov, kancelarske zamestnanie - v zahranici- miestami stres, pravidelne sportujem, fajcim uz len jenu max tri cigarety denne. Pijem ako sa vravi prilezitostne.
Co to mohlo byt a co by som mal spravit aby sa mi podobne stavy neopakovali. Nebolo to nic prijemne.
Dakujem, s pozdravom
Juraj.

JJJURJ

Nad detailami som zacal rozmyslat az rano,v tom momente ma vobec podobny cenbar nenapadol. Neriesil som ci lava ci prava ani nic. ale zrejme to bolo len nieco zname ako Panic attack.

m8

mohol si si priležať ruku, potom si sa zobudil, zlakol si sa, že -lava ruka=dostanem infarkt a z toho ti vznikla Uzkost, to je velmi neprijemny stav, pozri na nete. mas pocit že ti srdce vyskoči z krku a tažko sa dycha...nebolo to to?