Ako navrhnut babe sex?

Príspevok v téme: Ako navrhnut babe sex?
PonukaNaSex

Caute. Mam problem.
Jedno dievča z nasej skoly sa mi akosi zapáčilo.
Má 16 ja budem mať o 2 mesiace 17.
Ale ide o to že sa až tak nepoznáme. Je rovnaký ročník ako ja ale iná trieda. Moc sa nerozprávame ani podobne. No ja si myslím že by ma nemala odmietnuť. Ja sa ženám väčsinou páčim. Ale kdovie? Co ak jej nie? Alebo to jednoducho nepríjme? Nebude to zrovna dvakrát príjemné ju stretnuť na chodbe a podobne. Môže to este aj prezradiť ostatným čo som jej ponukal. Ale myslím že sa jej aj ja páčim. Je to pravdepodobné.
Otázka vsak je ako jej to navrhnuť? Alebo ako zistiť či by to prijala?

[zruseny35]

Ahoj..normálne ju pozvi niekam von-medzi ludí.Možno diska?Najlepšie aby ste obaja boli s kamaratmi -nie vo dvojici,može si to vysvetliť ako rande.
Prečo sa jej neprihovoríš? Kludne sa pozdrav ked prejdeš okolo..Ak ťa zaregistrovala,a pačíš sa aj ty jej ,predsa by sa po tebe aspon usmiala,ked prejdeš okolo.
A od chalanov vieš,že ona spáva s chlapcami? (take veci chlapci vedia )Može byt totiž slušná baba a uraziť sa,alebo ťa rovno "rozniesť" ako somá**a .Možno je panna a čaká na lasku a to prve milovanie s niekým čo by jej dal srdce na dlani...

pacient123

nwm čo chceš vstah či sex ?lebo nazov temy si dal že ako máš navrhnúť babe sex " ak ju chceš požiadať o sex tak to není len tak ,určite by ti dala facku ...ak chceš vstah tak sa jej opýtaj ,horšiu odpoved ako nie nedostaneš .....

PonukaNaSex

Howtooo tebe dakujem za dobré rady.
_meno ty to dobre myslis ale nepoznas okolnosti.
A vy ostatni, vas berem s rezervou :D

-Miloš

preco chces hned sex od takej mladej? Co ak otehotnie co budes robit potom mladenče? Ved sa len spolu skamaratte. Co ak jej zlomis srdce a ona potom spacha samovrazdu lebo si ju len vyuzil? Si schopny niest dosledky svojho konania?

Žužova

:D 16ročný šušeň čo sa páči ženám ,no ja umrem :) tipujem ťa na panica ,ešte sisi nešuchol iba čo si doma len honiš pri porne a už ti zt toho tak prepina že máš predstavy ako šuchneš spolužiačky :D radšej sa venuj škole lebo takýmto štýlom z teba nič nebude :D

bonpari

ja byť matkou tej 16 ročnej a dozvedieť čo zamýšľaš tak v momente sa plazíš domov s rozbitym nosom chlapče. Ona by mala vedieť že ju chceš len na ten sex využiť a potom odkpnúť. Také mladé dievča zneužiť len na ukojenie svojích pudov je pekné svinstvo od teba. Jednu otcovskú by si si zaslúžil.

dôchodokbude

Meno a veverička,
ale on sa nepýta ako nájsť životnú lásku. Ak by ste boli u mňa na skúške tak vás vyrazím že neodpovedáte na otázku.

PonukaNaSex, mám viac ako 3x toľko rokov ako ty. Pokiaľ mám podobný úmysel ako ty tak sa rovno opýtam:

"Nechceš mi niečo navrhnúť kým ešte môžem?" :) Funguje, to, ver mi.

Na rozdiel od Teba ale mám 2 páry desaťročí skúseností takže na základe neverbálneho správania vidím u ktorej je pozitívna reakcia takže sa nepýtam tých ktoré ma nechcú, dokonca ani tých ktoré váhajú. Ty to jednoducho musíš skúšať, naučíš sa to vtedy kedy to už až tak potrebovať nebudeš. Veľa zdaru, používaj kondóm.

5.5 elsa

Ponukanasex ja ti to poviem otvorene ty sopliak daj tomu dievčaťu pokoj a radšej sa uč na to do tej školy chodíš........

Vevericka 111

Trochu nepresne dom sa vyjadrila na adresu howtooo. Chcela som povedat ze sa priklanam k nazorom mena a vychodu slnka.