Vztah bez sexu

Príspevok v téme: Vztah bez sexu
smutneoči

viem, že táto téma tu už bola veľakrát, aj som si viaceré príspevky prečítala. ale som uz velmi smutna z celej situacie. sme spolu skoro dva roky, byvame spolu. posledny sex bol v auguste. na dvanastdnovej dovolenke. 1 krát. citim sa bezmocne. inak je velmi pracovne vytazeny, a ked som sa o tom snazila normalne rozpravat, povedal, ze to nie je preto ze ho nepritahujem, ale ze jeho to ani nenapadne. ze je velmi unaveny, a vecer (tj o polnoci) je rad ze pride domov a otvori si pivo. potom som uz aj z nervozity do neho ryla a podpichovala ho, rozne narazky, po dalsom rozhovore mi povedal, ze to ho este viac deprimuje. ok, tak som teraz uz dva tyzdne ticho, neiniciujem, cakam a nic sa nezmenilo. uz sa aj stalo, ze som ho zacala zvadzat, ale odmietol ma. citila som sa velmi ponizene. som otvoreny clovek, a vacsinu toho, co citim a prezivam, mu viem aj povedat, niekedy aj naozaj konstruktivne (bez vycitiek, ze hovorim o mojich pocitoch, neutocim na neho atd). ja neviem co mam robit, som v najlepsich rokoch, on podla mna tiez. pytala som sa ho ci ma niekoho ineho, alebo ci ma zdravotny problem, povedal ze ani jedno ani druhe. chodi len domov a do prace, verim mu. uprimne, ani by mi nevadilo, ze tolko pracuje, keby aspon ten sex bol :(
a ked fakt zle obdobie pracovnej vytazenosti, tak je tak psychicky vycerpany ze spava na gauci. asi zvyk z casu ked byval sam. vtedy je to fakt tazke pre mna. inak sa objimame skoro stale, rano, na privitanie, na rozlucku, hocikedy, bozky..ale sex nie. kto ma podobne skusenosti a ako ste to riesili? dakujem.

5.5 elsa

smutneoci teraz čítam príspevky podo mnou takže tretia možnosť čo so dala podvádza ťa zrejme stále no čo tam ukončiť ten "vzťah" a nájsť normálneho držím palce :)

5.5 elsa

smutneoci ešte aj na gaui prespí ako starí manželia už :D no ja tu vidím dva dôvody buď ťa nechce alebo má nejaký sexuálny problém hanbí sa ísť k lekárovi neviem raz to vydržal ale už nechce je jasné že takto nemôžete fungovať celý život ako to bolo predtým? takisto mne z toho vychádza že nemá záujem,ale choď znova na dovolenku a tam bude :D možno tam vypne od starostí každodenných no neviem zasa nemôže od teba chcieť aby si ten sex nevyhľadávala inde potom to mu je snáď jasné možno aj on ho má v tej práci no ešte to by bol dôvod nejaká kolegyňa neskoré príchody domov podvádza ťa niečo z toho to bude.......

jajaa

zuzka forum, presne tak..."ozajstných" mužov je fakt málo, takéto typy sú len atrapou muža, sú to malý chlapci bez zmyslu pre zodpovednosť...povedala som si, že budem radšej sama ako s niekým kto si ma nezaslúži...

Zuzka.forum

smutne oči,
takže problémom bola iná žena, čím sa všetko vysvetľuje a súhlasím s tebou, že s takým falošným človekom, ktorý ti do očí klamal, nevážil si ťa a robil z teba hlupaňu, si nezaslúži ani jeden tvoj pohľad, vetu či nebodaj city!
jajaa má pravdu, príde iný a lepší, nebojkaj :)
P.S.: musím poznamenať, že toto nie je prvý prípad čo poznám (bohužiaľ aj z vlastnej skúsenosti), kedy je chlap totálny SRAB a ZBABELEC a naťahuje sedenie na dvoch stoličkách do extrémov, čakajúc kedy to za nich vyrieši žena - jedna alebo druhá, sú to úbožiaci!

jajaa

smutneoci...môžeš byť rada, že už ďalej nie si s takým magorom...takto môžeš začať odznova a zaslúžiš si niekoho kto si ťa bude vážiť.

Delete

Vedie to len k jedinému...k rozchodu. Smutné je na tom len to, že ak ťa aj miluje tak ho pre toto skôr či neskôr opustíš. A čo takto si nájsť niekoho na sex alebo vyriešiť problémy? A ak si iniciátorkou niečoho čo on odmieta je to nátlak a nátlak neveští nič dobré. Fyzicky náročná práca je niekedy veľmi vyčerpávajúca a niekto nemá toľko energie, by zvládal viac vecí naraz. Viem to z vlastnej skúsenosti. Alebo máte rôzny sexuálny apetít. Ľudia sú rôzni. Predtým ako urobíš závery sa skús zamyslieť.

smutneoči

@ Zuzka.forum nie sme v kontakte. Posledny polrok ma podvadzal. Povedal mi to pri mojom odchode. Zacalo to pred nasou dovolenkou, preto aj tak neslavne dopadla, asi ho skrelo svedomie. S kolegynou (podriadenou) v praci. Preto tam tak "rad" travil cas a vzdy bol unaveny lebo doma uz druhu sichtu asi nevladal. Aj ked ma to mrzi ake kontakt s takym clovekom nemam zaujem.

Zuzka.forum

smutneoči,
ahoj, tiež som zažila niečo podobné a skončilo to rozchodom, intímny život je odzrkadlením kvality vzťahu ako takého, nesúlad v spálni je potom dôsledkom nefungujúceho vzťahu a nie príčinou jeho rozpadu, tou je spravidla niečo iné, čo vo vzťahu neklape - v tvojom prípade napr. nedostatok spoločne stráveného času, nezáujem o teba, nedostatok pochopenia a vôle riešiť problémy a ktovie čo všetko iné čo viete len vy dvaja.. ako sa cítiš? ste v kontakte?