Pisanie na zoznamovacich a socialnych sietach

Príspevok v téme: Pisanie na zoznamovacich a socialnych sietach
pasta

Ani neviem ako zacat,ale nejako sa pokusim.

Mam vazny vztah so ženou,ktoru najviac na svete milujem...aj napriek tomu som v minulosti raz za čas (raz za mesiace/občas raz za tyzden) sa prihlasil na zoznamovaci portal a neznámym zenam pisal ze sú nadherne (na základe ich profilových foto). Dve ženy mi odpisali a nadviazali sme spolocnu komunikaciu a v ramci rozhovoru som ich nazyval zlatickom....Nikdy som sa so ziadnou z nich nestretol a ani nechcel stretnut, len sme si pisali. Nikdy som tomu nedaval žiaden význam,ale pred pár mesiacmi to zistila moja polovicka a viete si predstavit jej reakciu.

Ja osobne beriem toto pisanie ako len určitý druh socializacie, mozno pisanie z nudy alebo len urcity ulet a dokazovanie si toho,ze dokazem zenu oslovit....

Poraďte mi prosím.

Je to uchylka a mal by som to riesit s psychologom?
Stalo sa aj Vám niekomu nieco podobne?

Rad by som to cele napravil (profil na zoznamke som zrusil a dohodol si sedenie u psychologa ) a zistil Vás nazor, prípadne rady...

Dakujem.

pasta

Dakujem za prve rady.

Uz mam dohodnute sedenie u psychologa takze Tam urcite pojdem.

Pre info moja priatelka si pise na socialnych sietach (Aj na pokeci) s cudzymi ludmi a nepaci sa mi to.... takze viem ake to je...lenze ona tu komunikaciu nikdy nesperkuje slovom zlaticko...(pre mna to slovo v ramci komunikacie na soc. sieti malo len zdvorilostny vyznam - neslo o flirt alebo nejake namotavanie)

Kedze sam chcem, tak som si vsetko vymazal a dufam,ze odborna pomoc pomoze...

letsgo

tak preto pokec v poslednej dobe si dava do telky aj novin reklamu lebo klesa popularnost hej? :D
zoznamky cez net su vzdy velke riziko. Kolko uz problemov narobilo.

Agnes989

Tak ty si vazne nevyzrety a kebyze skutocne milujes svoju priatelku, tak toto nerobis. Znicil si vas vztah, mozno s tebou este ostala, ale uz to nikdy nebude take ako predtym, nikdy ti uz nebude verit. Mas komplexy a balenim inych zien si dokazujes, ze este za nieco stojis. Sebavedomemu chlapovi staci, ked ho obdivuje jeho priatelka, zakomplexovany si obdiv musi hladat vsade inde po zoznamkach a s inymi zenami. Tym ale dosiahne len to, ze jeho priatelka ho uz obdivovat nebude a pre tie druhe bude tiez len nahodna znamost. Ano, k psychologovi by si mal zacat chodit, pomoze ti s tvojou zakomplexovanostou, poryje sa v minulosti, skusi zistit pricinu a odstranit ju. Ale to musis hlavne ty sam chciet.

malá lopta

nieje to uchýlka len ti to dvihá tvoje mužšké ego. Vy muži neviete byť verní len jednej žene stále vás to bude ťahať za inými. Ste ako kohúti na smetisku, jedna sliepka sa vám máli.
ten psychoš by mohol pomôcť snaď.

mascarpone

Predstav si ze tvoja frajerka si pise s peknymi muzmi na social. sietach a oslovuje ich menami zlatko, fesacik, cukricek a pod. Pacilo by sa ti to?

tess

ja sa tvojej polovičke nečudujem, predstav si to opačne, keby si ona písala na zoznamke s neznámymi mužmi, ak tam chodíš z nudy, tak si nájdi nejakú užitočnejšiu činnosť