Vysoké ASLO

Príspevok v téme: Vysoké ASLO
simona00

Dobrý deň,
potrebovala by som pomoc. Mám 17 rokov a už asi 3 roky mám problémy s ASLOM. Stále sa to riesilo len Penicilinom. Zistili mi vysoké ASLO, dali mi Penicilin, ASLO bolo v norme, vysadila som ho, po čase mi znovu zistili vysoké ASLO, znovu Penicilin, ASLO znovu v norme a takto dookola stále... Odmalička chodím ku kardiologovi, ktorý mi radil mandle vybrať, obvodná zase mandle nevybrať, krčný hovoril áno, infekčná že nie. Teraz som znovu prestala brať Penicilin asi pred pár mesiacmi a ASLO som mala po čase 250 a teraz ho mám 800. Som stále unavená, bolia ma klby, odpadávam, bolí ma hlava. Už som z toho zúfalá, poriadne nemôžem nič robiť, v skole by som stále spala, nevládzem sa učiť.. Mali ste niekto takýto istý problém? Prosím pomôžte mi, ja si už vážne neviem dať rady...

mnepomohlo

Mne pomohol čaj čistec rovný (piť pred spaním)1x za deň , ďalej kloktanie hrdla slanou vodou (do 3decového pohára lyžička soli a rozmiešať - síce ťa hrdlo nebolí , ale tá infekcia tam stále je a soľ ju zabíja) a ešte magnézium beriem :)

RNG

ATB sice nicia streptokoky, ale nie vsetky. Ale znicia aj probioticku crevnu floru, co nam vytvara az 70% vsetkych obrannych latok. Preto odporucam ine antimikrobialne, co nenicia crevnu floru a najma si dobre probiotika nasadit a rozmnozovat ich tj brat na ich vyzivu 15 gramov zmesi roznych mikrovlaknin.
Mandle nie su zdroj infekcii, ale vzduch, co obsahuje kvapockove infekcie, najma v davoch ludi a uzavretycy miestnostiach je toho vela. Infekcie sa najprv usadia v prinosnych dutinach, kde ich nbic ustne brane velmi nenizi, takze tam mozu prebyvat mesiace a s hlienami sa dostavat dole na mandle, hrlo, priedusky a pluca znova a znova. Vynicit sa daju pomerne lahko kvapkami roztoku citricidalu (profesional, kde je jasne napisane ze obsahuje quaternialne zluceniny)do nosa, v leze, s hlavou zaklonenou dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin. Viav najdes cez gogle.sk uvedenim mojho nicku a slova infekcie. Roztok citricidalu sa da aj pit a citricidal je ucinny v ovela nizsej koncentracii na streptokoky ako to, co by poskodilo crevnu probioticku floru.

knaja

Moj syn maval tiez nieco podobne. Znama, ktora predava produkty Just, nam odporucila jest vela cucoriedok, prip. nieco prirodne so zelezom. Tak jedaval aj kazdy den niekolko lyzic kokosovej mucky. Tiez mu hrozilo vybrat krcne mandle. Nakoniec mu krasne ASLO kleslo, aj sumak so zelezom som kupila a bral a naozaj hodnoty klesli a vyhol sa tomu. Zrejme je vtedy nedostatocne okyslicena krv a telo zle pracuje. Inac od malicka zacal s ocom byt doslova v chlievoch pri nasich zvieratach a postupne aj imunita sa mu zvysila. Hlavne dobytok vylucuje nejake vypary, ktore doslova dobre vlyvaju na imunitu. Je to aj dokazane. Drzim prsty!!!