Opuchy po rhinoplastike

Príspevok v téme: Opuchy po rhinoplastike
lucia4569

Ahoj,
vy, čo už to máte za sebou, mohli by ste mi povedať ako to naozaj je s tym opuchom po plastike nosa? Všade čítam niečo iné. V práci budem mať len 3 týždne volna a potom musim s5. Nikomu som nepovedala, že idem na plastiku nosa len že koli zlému dýchaniu potrebujem operáciu. Budem sa môcť po 3 týždňoch normálne vrátiť do práce? Chcem hlavne upraviť špičku nosa a trochu hrbol. Čítala som, že práve ta špička môže byť opuchnutá aj pol roka. Je to pravda? Ako opuchnuta? Trochu? Ja mam dlhy a chudy nos, keď to opuchne naozaj to bude u mna veeelmi vidieť :-/ Nerada by som vyzerala ako rudolf pol roka. To by som fakt bola schopna tu operaciu racej odvolať. Ak by ste mi niekto chcel poslať fotky tak budem rada. Fakt je to pre mna velke rozhodnutie :)

Keira38

Ja som bola na takejto operacii cca pred rokom, tiez som mala strach, ze sa to dlho bude hojit a budem cela opuchnuta, ale lekarka mi odporucila wobenzym a opuch rychlo zmizol.

lucia4569

ahoj, tak ja to už mám za sebou. V lokalke sa to da prežiť a bolesti po operacii nie su. Mám 17 dni po operacii a velke opuchy su preč ale momentalne vyzeram fakt divne. Ta špička je velka a ten nos vyzera byť taky plochy. Ja sa teraz každú noc modlim aby to tak nezostalo :-/ Obavam sa, že to nie je podľa mojích predstáv. No dam tomu čas. Budem vás informovať "

Sonia245

Cauko, moja sestra bola na plastike nedavno, dopadlo to super, je este opuchnuta, ale tiez jej lekar odporucil wobenzym a super! Musim suhlasit, lebo mne pomohol pri zapale svalu takze 2 krat u nas doma potrvdene:)

Kristina88

Urcite to stoji za to, ja som isla z estetickeho dovodu a som rada pretoze som mala nos ako datel, pred plastikou aj potom som nasadila wobenzym, ktory je uplne super pri hojeni opuchov, drzim palce :) hlavne sa nenechaj vystrasit na nete

lucia4569

faakt? tak to som naozaj kludnejsia. lebo mne treba poriadne upraviť hlavne špičku a ten nos mam možno aj trochu krivo :-/ ale asi mas pravdu. len to moc prezivam a mozno by som tie diskusie uz nemala citat lebo ma to este viac vystrasi. ale ked potrebujem prerobiť tu makku časť tak mi to asi musia robit otvorenou metodou :-/

kukik

mas uplne zbytocne obavy. uz o tyzden nebude nic vidiet. ziadne velke opuchy tam nie su, vsetko ti robia zvnutra nosa. jazvy budes mat vnutri nosnych dierok a to nikto neuvidi. tri tyzdne dovolenky su uplne zbytocne. to ti povie aj doktor ktory ta bude operovat. velke a dlhotrvajuce opuchy su pri plastike spodnych viecok, ale nie nosa.