Svokra ma psychicky znicila

Príspevok v téme: Svokra ma psychicky znicila
znicena

ahojte ja uz nevladzem dalej ...svokra mi znicila nas 6 rocny vztah s byvalim ktory ju neustale pocuva a este mi zobrala moje dieta ktore policia uz nasla ....kazdoneenne ma uraza a ponizuje zmenila som si aj cislo na mobil ale zanechalo to na mne nasledky ....nemam ziadne sebavedomie ,mavam bolesti hlavy ,som velmi citliva ....znicena schudla som 10 kil ...verila som cloveku ktory sa otocil proti mne a nasmu vlastnemu dietatu ...nevladzem

Slobodna

Je smutné, že jej tvoj muž dovolil takto zaobchádzať so svojou manželkou, rodinou. Taký muž nepotrebuje ženu, len svoju mamičku.

karolinka122

sud zveri vzdy do opatery dieta matke, ak nie su zavazne dovody, preco by malo byt radsej pri otcovi. neviem, ako fungujete s muzom, malo si popisala. uz ti svokra raz dieta uniesla, nasla ho policia, dalsi dokaz proti muzovi a jeho rodine. svokra je riadne psycho. uschovavaj csetky sms, inak s nou ani nekominukuj. mala by si si najat dobru pravnicku, co by sa postarala, aby dieta bolo vyhradne v tvojej strarostlivosti a neviem ako stare dieta spracovat, aby odmietalo tuto strigu a to aj pred sudom.

soffa

zapamataj si ..ze je lepsie ze byvali odisiel.,lebo ti nestoji za to.vernost slubuje muz zene pred oltarom,nie svojej matke.!je to tak lepsie.co ti je z muza ktory sa za teba nepostavi???nic,je to ubohost.veci sa deju preto lebo pride nieco lepsie.ja by som na tvojom mieste nechala tie sms,a keby to neprestavalo tak by som zasla na policiu za obtazovanie.viem ze nemas sebavedomie,ale spamatej sa ,mas dieta ktore ti za to stoji.daj sa do poriadku a potom im ukaz.

Cariboo

Ak je to tak ako pises, potom mi je ta uprimne luto. Ludia si vedia navzajom urobit strasne peklo.
Teraz sa zameraj na seba a hladaj si cestu von zo svojho nestastia. Skus nato zabudnut, cely zivot mas este pred sebou, nikomu nedovol aby ti ho znicil!