Slovenski muzi ma sklamali. Uz im neverim ani slovo

Príspevok v téme: Slovenski muzi ma sklamali. Uz im neverim ani slovo
rezignacia

Odpovedzejte mi prosim na otazku, preco muz jeden den tvrdi a sprava sa tak a na druhy den uplne inak. Jeden den som mnou flirtuje, vzdava poklony, imponuje mi a na druhy den sa tvari akoby som neexistovala. Som z toho na nervy aki su slovenski muzi schizofrenicki. Jeden den s vami bez problemov prekecaju, smeju sa a vtipkuju a druhy den akoby sa pod nimi zem prepadla. Nedaju o sebe vediet, neukazu sa, nezavolaju, ledva pozdravia ak uz musia. Vobec tym nasim muzom nerozumieme. Pritom som celkom pekna aspon z pocutia, usmievam sa, snazim sa vkusne obliekat tak neviem kde je chyba. Preco ak uz to speje k niecomu viac zrazu vycuvaju a spravaju sa ako k cudzej osobe. Pripadate mi akoby ste nevedeli co vlastne v zivote chcete, akoby ste sa bali nieco viac skusit. Vobec vam nerozumiem. Prestavam vas chapat. Vzdy ked to uz vyzera nadejne sa stiahnete. Ja sa spravam prirodzene, nehram sa na nieco, nesilim to a aj tak sa vas zaujem straca ako gafor. Ci to uz ide o fyzicke stretnutia alebo komunikaciu cez email, stale to skonci rovnako. Preco potom to herectvo? Naco je to dobre? Ma tu niektora s tym skusenost, ze tiez to v zivote zaziva a vzdy to skonci rovnako. Neviem slovenski muzi mi pripadaju strasne nepriebojni a nerozhodni. Som z vas totalne sklamana a uz vam neverim co robite a hovorite.

sth

maria, lenze chlapi si vymienaju cisla s vela babami. cim viac cisel, tym lepsie. raz sa zide. a potom pisu a skusaju, ale vacsinou tym lepsie vyzerajucim... nemyslel to s tebou uprimne, bohuzial

sampon

slobodna,

jedna sem pise, ze sa o muzov nezaujima a zaroven sa divi, ze sa nezaujimaju o nu. O druhu stratia muzi zaujem pochvilke a samozrejme, ze su podla nej automaticky hned na vine muzi. Dalsia sa tu sama pochvali, aka je rpitazliva mila, pekna a ze muzi sa aj tak na nu nelepia. neni to nejake podozrive?

Slobodna

šampón:
Sú dva typy ľudí:
1. sa snažia hľadať chybu hlavne v sebe, keď sa im niečo zlé udeje a zapracovať na nej.
2. v rovnakých situáciách obviňujú celý svet, vinia a nadávajú na iných ale ani za svet si nechcú priznať, že by chyba mohla byť v nich.

maria898

Ahojte,
ja mam tiez ten isty problem. Stale ked som niekde a je mi neikto sympaticky nejaky muz tak mu to dam patricne najavo, nie nasilne, ale usmevom nap ak vidim ze sa tiez po mne stale pozera, potom je z toho aj fajn konverzacia, komplimenty, poklony,dame si cisla, a potom po par dnoch ani nenapise alebo ked sa ozvem ja tak zacne cuvat.Uz tomu tiez prestavam rozumiet.Co je to s tymi chlapmi?

kafe

rezignácia, tak to snáď túto otázku nemyslíš vážne: "ako my zeny mame vediet kedy komunikujete len tak a kedy o nas prejavujete vztahovy zaujem?" Lebo ak áno, tak si potom vyriešila svoj problém. A ten nebol v mužoch "hercoch", čo ťa namotávali, ale v tebe, že si si normálny zdvorilý rozhovor vysvetľuješ ako zvýšený záujem o seba, či nebodaj flirtovanie.
A ty sa ako rozprávaš s chlapmi, o čom, ak sa len bavíš? Nikdy nie o súkromí, záujmoch a osobných veciach? Lebo ak nechceš aby rozhovor skapal, tak jednoducho na niečo sa opýtať musíš. A kľudne aj na niečo osobné.

tukabel

Chceš odpoved ale kladieš si zle otázku. Poradím ti, ak chceš vedieť niečo o ludoch a rôznych situáciach ktoré sú s nimi spojené posudzuj ich vždy (ludí aj situácie) individuálne. Inak sa dozvieš prd. Takže po prvé nezovšeobecnuj. Nepýtaj sa prečo sú slovenskí muži takí a makoví pretože už vopred tým všetkých hádžeš do jedného vreca. Radšej si polož otázku ako to bolo s tým konkrétnym mužom v tej konkrétnej situácii. Ešte lepšie by bolo, a to už je taký vyšší level poznania, keby si bola k sebe úprimná a zamyslela sa v čom si mohla spraviť chybu ty alebo prípadne čo by toho konkrétneho muža mohlo od teba odradiť hoci to nemusí byť priamo tvoja chyba.
Vážne získaš tak presnejší obraz o tvojom probléme. Možno nebudeš mať hned presnú odpoved ale budeš k nej určite bližšie než ked sa budeš pýtať "prečo sú všetci slovenskí muži takí a onakí". Pozri ja teraz aktuálne riešim podobnú situáciu a napriek tomu nezovšeobecnujem ženské vlastnosti. Stretávam jednu ženskú v autobuse a tá po mne stále pozerala. Dokonca vykúkala z okna autobusu či v ten den nastupujem (nechodím tým spojom stále) tak si hovorím fajn asi má záujem. Po každý raz zízala s takým kukučom. Reku oslovím ju, ked som ju normálne slušne oslovil tak som ani nestihol poriadne nič povedať a ona mi na to že ponáhla sa do práce. Nasledujúci raz ked som ju stretol tvárila sa že ma nevidí. A prečo ?? Netuším. Mohol by som tu frflať že ženy s nami hrajú hlúpe detské hry, majú potrebu si niečo dokazovať, a podobne, ale neurobím to. Mám totiž aj skúsenosť že nie všetky sa tak správajú. Navyše tú konkrétnu ženu nepoznám. Možno si dokazovala či je o nu zaujem, možno na mna zízala z nejakeho úplne iného dôvodu hoci netuším z akého, možno cúvla lebo v skutočnosti už niekoho má, alebo pán boh vie čo je za tým. Neriešim. Je to jedna konkrétna osoba. Môžme teda okolo seba chodiť akoby sa nechumelilo, ale viem že sú aj iné ženy a majú iné správanie.

M3T30R

To s tym namotavanim a flirtovanim .. tak to som reagoval konkretne na tento urivok z otvaracieho prispevku autorky ..

"Jeden den s vami bez problemov prekecaju, smeju sa a vtipkuju a druhy den akoby sa pod nimi zem prepadla."

Som jediny kto tam nevidi ani naznak flirtovania a namotavania ? Ale v pohode, ja neripem, len my to pride zvlastne ze na zaklade tohto si opacne pohlavie hned pomysli ze ide o "balenie".

pekná baba

ja sa tiež pridávam k vám žienky. To isté sa deje aj mne. Správam sa normálne, niesom stíhačka ani prúderná katolíčka a predsa muži nemajú snahu nadviazať niečo viac ako len nezáväzné rozhovory.
tiež ma zaujíma ako sa vlastne správa chalan/muž keď má záujem o babu a ako keď len bežne s ňou konverzuje lebo tiež nerozumiem že sa usmievate, dotýkate, pýtate sa na voľný čas, na záujmy a.... a o pár dní sa správate nezaujato.
tie obvinenia že zlatokopky mi už tiež na nervy lezie. Veď je normálne že muž je ten čo sa má postarať o babu, o zabezpečenie finančné, domov, auto, deti a ostatné. Muž je ten čo v našej spoločnosti zarába viac a vždy to tak bolo že muž bol ten čo sa mal postarať o rodinu a celý jej chod. Niekto to robiť musí a to ste vy čo je to vaša povinnosť.