Prečo to robí? Som pre nho slaba?

Príspevok v téme: Prečo to robí? Som pre nho slaba?
ivankaaaaaaa

Ahojte baby, mam taku otazku ??
Je normalne že priatel si stale pozera profily na fb zien? ale aj cudzie ale aj tri rovnake, stale ich fotky , profily a podobne, a ked sa ho nečo na to opytam odpovie mi na to hej hej hej dobre alebo podobne...... stale so sebou nosi telefon , skryva ho , ked si ho chcem zobrat je nervozny a podobne.... čo robiť ?

nataly111

No, uplne Ta chapem stym FB. Pokial je to len raz za cas, by som to neriesila. Mohol pozerat trebars aj niekoho kto sa zapojil do diskusie jeho kamosom, alebo tak, niekoho, koho si trebars jeho znami pridali medzi priatelov, a bol trebars len zvedavy, ale ak je to castejsie tak by mi to vadilo. A keby si s nejakymi zenami pisal, tak to urcite by mi vadilo. Sak skus mu niekedy kuknut do mobilu, ale len ked fakt budes mat brutal podozrenie, v inom pripade nie.

vebe

Neviem ci nema co robit, nudi sa a furt kuka do mobilu. To je taka nova choroba, ludia furt zmolia telefon v ruke a kukaju si v nom nieco. Je to uz zavislost. Dospely clovek musi byt schopny vydrzat aj cely den bez telefonu. Povedz mu na rovinu, ze ti to vadi, ze ti to nepripada normalne a ze nech ten telefon da niekam do tasky a vobec sa nim nezaobera. Ved ked mu niekto zavola bude to pocut. telefon je na telefonovanie. Keby sa tvaril ze ma nervy alebo ze sa to neda, ja by som mu dala na vyber, telefon alebo ja. Ked sa rozhodne pre telefon, tak niet o com. Hadam nebudes superit s telefonom. Ved je uz dospely.