kamarati na "lekarsky predpis"

fraisee

poznam inteligentych ludi aj z ucnoviek. naopak dnesni vskari - o tom potom, neraz su blbi ako polena, dnes ma vysku skoro kazdy. samozrejme je tam kopec takych co na sebe makaju a su mudri. inteligencia nie je dana iba od skoly - zalezi na vseobecnej inteligencii a rozhlade. a v ziadnom pripade nepocuvaj rodicov, kde by sme sa dostali keby ich kazdy z nas pocuval? mas vlastny rozum, tak ho pouzi.

ccc

Prepáč an 44,ale končíš VŠ a ty nemáš vlastný názor na človeka , kt. vraj ľubiš ? áno ešte stále existujú quasi "inteligenti", kt. si myslia, že inteligencia závisí, alebo sa dá meriať vzdelaním..ľutujem takých ľudí..poznám učňovkárov, kt.by nie jednoho VŠ strčili do vrecka..je to o človeku a nie o vzdelaní.
a naopak plno VŠ, kt. sú tupí ako polená..je to smutné..
a tvojmu priateľovi sa nečudujem..keby mne niekto niečo také vyhadzoval na oči, povedala by som mu, že je hlúpy odutý snob a nech si hľadá niekoho aspoň s piatimi doktorátmi aby rodičia boli spokojní..a ešte by som sa spýtala, či si myslí, že doktoráty sú základom šťastného vzťahu..je to fakt smutné..
a k tej dr. sa nevyjadrujem..to nie je dr.ale hlúpa hus, kt.nemá právo mať diplom bez ohľadu na to, ako dobre podanie svojich informácií myslela

ethel

slušný muž(nádherný nick)..ja chápem,že rodičia nechcú zle pre svoje deti,ale keby som si ja zobrala to čo mi ocko našiel:-)))žila by som asi v Turecku:-))

slusny_muz

ethelka: niekedy zas rodicia chcu dobre, len mozno deti to nevidia..:-)) takze zas tale radikalne riesienie niekedy nieje vhiodne :-)

slusny_muz

an44: Je to tazke ked rodicia chcu nieco ine a tlacia na Teba a ty chces mat dobre vztahy s rodicmi aj s priatelom.....je tu jedna cesta pomalicky rodicov presviedcat o tom ze to je ten pravy...malymi gestami a postupne...