Neviem ako dalej ...

Príspevok v téme: Neviem ako dalej ...
Katka1402

Ahoj mam 22 rokov mam priatela 3 roky... Prežili sme toho veľa a ja neviem ako dalej . Dosť sa hádame nieje tyzdna bez hadky už sa stalo ked sme boli na nejakej akcii kde sa pilo že ma chmatol za ruky že som mala modriny a dokonca ma sotil že som spadla strašne sa mi ospravedlnoval aby som mu to odpustila nadával samemu sebe že sa to nezopakuje a ja som to vždy aj spravila. Samozrejme na moju osobu padali aj vulgarizmy . Momentalne som sa odhodlala ho nechať ale vyvolava mi že ma miluje nechce ma stratiť plače mi do telefonu že chce ešte jednu šancu.jeho otec mal podobnu povahu bojim sa že to má po nom. Myslíte že sa takyto človek može zmeniť ?

pistek

Katka - odpovedz si uprimne. Vztah, kde su hadky krik rev konflikty nasilie vulgarizmy atd atd....Ta naplna..?, nieco Ti dava..??, cini Ta stastnou..???
Verim, ze si odpovies spravne..
Laska je totiz o inom

Zuzka.forum

Katka, ježiši, akoby som čítala svoj príbeh!!! Preč od neho, ale rýchlo, bude ešte horšie, nemiluje ťa, je to egoista, sebec a TYRAN! NIKDY SA NEZMENI! Never jeho slzám, prosbám a kecom o láske a zmene! Ver mi, zažila som to, to nie je vzťah čo máš ale trápenie! Chceš takto žiť? Chceš prežiť život po jeho boku s večným kolotočom násilie-slzy-prosby-sluby-násilie-slzy-prosby-násilie..???
UTEKAJ!!! Ten kto ťa miluje ti NIKDY žiadne modriny nespôsobí!

jajaa

rozíď sa s ním a ten momentálny psychický nátlak z jeho strany si nevšímaj, časom ho to prejde a pochopí, že je koniec. s priateľom máš mať pocit istoty a podpory a nie strach, že ako sa zachová keď sa prestane ovládať. ber to ako skúsenosť a choď ďalej. isto nájdeš časom lepšieho, si mladá baba

no2

Rieš to s ním inak. Keď ťa napadne, tak ho udaj na polícii. Povedz mu, že sa s ním nebudeš rozchádzať, ale trest dostane taký, aký si zaslúži.