Nakupovanie parfumov cez internet

Príspevok v téme: Nakupovanie parfumov cez internet
ewelin2828

Ahojte, aké máte skúsenosti s nakupovaním parfumov cez net?....ja som už dvakrát objednala parfum cez parfums sk a všetko bolo oukej....teraz som si vyhliadla jednu super vôňu na tom istom portáli....a cena je 26 eur...no náhodou som natrafila presne na tú istú vôňu s tým istým objemom na fann sk a tam je za 70 eur...akože nechápem....buď chce jedna strana riadne zarobiť alebo tá druhá predáva fejky...alebo oboje???

Slobodna

Tak to som potom prekvapená, že majú také rozdiely v cenách. Ja si obvykle kupujem len s parfums.sk a bola som spokojná.

ewelin2828

slobodna: nie, na toto si dávam pozor....to je originál parfem za 26 eur, tester v tomto pripade stoji 21 eur tusim...tak to asi bude ozaj tym, ze fann chcu moc zarobit :)

Slobodna

No ak si kúpiš tester podstatne ušetríš, pretože neplatíš za originálny obal, len za vôňu. Tak si pozri, či náhodou na spomínaných stránkach nie je rozdiel práve v tom.

vhcx

fann ma predrazene ceny maximalne, aj oproti inym obchodom s parfemami, nielen oproti internetovym. ja som si kupila parfem v dm drogerii za 19eur a v fann ho mali za 35eur. a v dmku urcite fejky nepredavaju