Čarodejnice, veštice, bylinkárky, prírodní liečitelia

MultiLevel

Nezabudla som, chodila som asi dva dni kontrolovat ten email a nic mi nechodilo, tak som kaslala na to :) ten email nevyuzivam uz na nic, tak tam nechodim. Skontrolujem teraz a odpisem :)

anjelik *

Hlúpy sa učí na vlastných chybách, múdry sa poučí z chýb druhých. ;o) Zase nemusím mať všetko, že? :o))

No myslela si zrejme spomienky. :o) Áno, spomienky sú a existujú a na našu večnú škodu sú nezničiteľné. Preto by mal každý vo vlastnom záujme, prv ako sa narodí, čítať Manuál života a v ňom by sa ako prvý bod písalo:
1. Daj si pozor na to, aké spomienky vytváraš, pretože tu vždy budú a vždy ti budú ponúkať spôsob, akým uvažovať budeš o sebe a tých druhých. Ak sú to spomienky na nešťastie, krivdu, smútok, depresie, čím viackrát sa k nim vrátiš, tým viditeľnejšie sa stanú a neumožnia ti myslieť jasne a zdravo, ale tak, že sa budeš cítiť nie tak, ako by si chcela, ale ako nechceš. :o))

Vieš, viera v existenciu nadprirodzených bytostí a udalostí, bohov a diablov, je len prejavom ľudskej túžby byť silnejší, mať moc, mať schopnosti a v konečnom dôsledku vypovedá o našej vlastnej slabosti a neschopnosti. Čiže, ty sama sa musíš snažiť zosilnieť poznávaním a chápaním. To ale nevylučuje aj zábavu, za ktorú ja osobne riešenie čarodejníc, urieknutí, posedení pri splne mesiačika niekde na lúčke v kruhu podobne naladených *bosoriek* považujem. :o))

Slobodna

lucy2459 veď choď a vyskúšaj - vlastná skúsenosť je aj tak na nezaplatenie a nevyrovná sa ani miliónu cudzích názorov ;)

lucy2459

slobodna: tak vieš, niektorí ľudia píšu na základe toho, čo si myslia, bez ohľadu na to, či s tým majú nejakú priamu skúsenosť. Preto som sa spýtala, myslím, že bolo trochu nemiestne hneď na mňa "prskať" a byť ironická. Pýtam sa na to z vlastného záujmu, proste chcem vedieť, čo si o tom myslia ostatní.

anjelik*: to s myšlienkami je paráda, netušila som, že niečo také existuje :)

medvidecek: a čo sú to zač ak smiem vedieť? Nejaké skúsenosti máš s nimi?

veštenie nie

Boh hovorí: Nesmiete veštiť, ani vykladať! Ak niekto veští, nerobí to z moci či poverenia Boha, ale pod vplyvom diabla. Diabol však vidí len minulosť a prítomnosť človeka, nikdy nie budúcnosť. Je prefíkaným majstrom lži a podvodu, a preto ak veštica predpovedá budúcnosť, nie je to skutočná budúcnosť človeka, len "prianie" či výmysel zlého ducha. Poverčivý človek tomu uverí a začne konať podľa veštby a týmto NAPĹŇA PREDPOVEĎ. To je pravda o veštení.

Ak nejaká veštica pozná tvoju minulosť či prítomnosť, vie to od zlého ducha. Kto s ním nechce mať nič spoločné, nebude vyhľadávať veštenie, lebo týmto spôsobom otvára zlému duchu cestu do svojho života. Pozor, nie je to neškodná hra ani zábava!

MultiLevel

No2, to bol len jeden z prikladov...aj typologiu vyuzivaju "vestci" na to, aby sa dostali k tomu, co potrebuju. No najma psychologiu, vyzarovanie cloveka, sposob komunikacie. Potom staci par informacii a zacnu o tebe hovorit veci, ktore nemaju odkial vediet, uuuuu kuzelne :) Su to vsetko velmi bezne veci, na ktore staci byt vnimavy a poznat ich. A potom vies odhadnut aj ty cloveka...
Karinna, napis mi na email - ponukamByvanie@azet.sk
Mam ho z cias, ked sme na SR predavali byt, osobny ani nijaky iny tu davat nebudem :)

anjelik *

Lucy, ak budeš veriť tomu, že je niekto schopný ťa urieknuť, tak sa tak aj stane. V tom prípade je vhodné nosiť všetky možné ochranné pomôcky. Od krížikov cez cesnak až po červené šnúrky. Vhodná je aj zajačia labka pre šťastie, odpľúvať si, minimálne trikrát, keď zbadáš čiernu mačku a ak ti prebehne cez cestu, neváhaj a rovno to stoč dom. To sa nevyplatí riskovať, čo by sa ti zlé mohlo stať. Isto nájdeš aj iné, dobre mienené rady, ako sa zachovať v takýchto nebezpečných situáciách. ;o)

Spomienky sú reálne existujúce útvary, akurát sú tvorené z hmoty iného vesmíru a tak sú pre drvivú väčšinu z nás absolútne neviditeľné. Ale, ako som písala, ak niekto má schopnosť zachytávať aj tú realitu, tak potom vidí aj tvoju minulosť, keďže je reálne vytvorená a existujúca. Je to o samotnom človeku, čo má za sebou a na akom stupni vývoja je. :o)