Koniec koniec trapenia!

maroko225

V poslednom čase som si tiež prešla podobným tak ak chceš, môžem ti dať kontakt a popíšeme o tom a možno ti aj poradím.

koniec

financne problemy boli tiez,to sa vyriesilo a myslel som ze aj ostatne pojde..ale kdeze,citim sa strasne nepotrebny..cely zivot bolo vsetko fajn nikdy ma nic take nenapadalo ako teraz,,dopomohol k tomu rozchod s priatekou,ktoru strasne lubim a neviem sa jej vzdat..trva to uz dlho..pre niekoho 5 mesiacov mozno nie je vela..ale kazdy den sa len trapit..uz to nezvladam uplne mi to skazilo celu psychyku

nebojnic

A O čo vlastne ide? Aká vec je ta ktorá ťa najviac trápi? Každá situácia má riešenie, určite, si silný človek tak bojuj.. Určite ti nevzdávaj ale ukáž svetu že ty sa len tak nevzdas.. Rob niečo príjemné A zbav sa faktorov ktoré ti tvoj stav depresie prinášajú.. Už len to že si napísal je super.
.. Držím palce ak tak sa O svojom probléme porozprávaj S dobrým Psychológom alebo kňazom..

tiež trpím:)

Ahoj, ja prežívam niečo podobné, alebo ešte niečo horšie, trvá to už dlhé mesiace, jedná sa o rodinné problémy, a najviac tie finančné, kvôli tomu dosť trpím a neviem nájsť riešenie. Tiež niekedy rozmýšľam, či by nebolo lepšie to vzdať a netrpieť, ale myslím, že treba veriť do poslednej chvíle, že sa zo zmení. Asi ti to moc nepomôže, ale je plno takých, ako my, ktorí dosť trpia a majú to ťažké. Asi bude treba nájsť plno sily a nejako sa vzchopiť, aj keď v tomto momente ani sám netuším, kde ju vziať.