Je ta dlzka normalna?

Príspevok v téme: Je ta dlzka normalna?
volámsaMilan

Dopredu sa ospravedlnujem za tuto trosku nechutnu temu ale kde ak nie tu sa obratit. Prosim chcem len normalne odpovede nie hlupe poznamky.
Ide o dlzku mojich exkrementov s prepacenim. Je normalne ak dlzka mojich exkermentov je cca az 25-30 cm? Ide o celistve .... nie rozlomene.Pach a farba je myslim ze normalna len ta dlzka mi nesedi ze take dlhe to zo mna dokaze vyliezt.
Neznamena ta dlzka nejake metabolicke ochorenie alebo nieco s travenim? Mozte ak chcete uviest aj dlzku svojich exkrementov :)
Dakujem a este raz prepacte :)

philips

Ináč, dĺžka stolica nič nesignalizuje. Jedná sa o konzistenciu, zápach a častosť. Ak máš všetko v poriadku, tak stolica môže mať aj meter.

nemožná Luu

Buď rád, to znamená, že ti trávi dobre pokiaľ to nezapácha alebo nespôsobuje nejaké problémy, tak ja si myslím, že je to v pohode. Mnohí by ti mohli aj závidieť napríklad aj ja s mojimi kozími bobkami :D

volámsaMilan

Odhad ale skoro presný lebo však mám svoje roky a viem už odhadnúť koľko je to 25cm. Podľa pravítka ktoré sa používa v škole viem koľko je to odhadom 30cm a 25cm hore dolu. Ale ja to mám také dlhé a neviem či to majú bežne takto ľudia alebo ja mám niečo s trávením. Nemám to tak každý deň ale párkrát za týždeň. Bolesti brucha sú len tesne predtým ako bežné pred stolicou.