Bolesť v slabinách

Príspevok v téme: Bolesť v slabinách
Pacient145

Dobrý deň,
chcel som sa spýtať či niekto nezažil niečo podobné,
začal ma boliet semenník, lenže sme pochodili uroloóga, vylučil ,že by niečo mohlo byť so semenníkmi, bral som predsa len antibiotika či tam nie je nejaký zápal, absolvoval som 2x ultrazvuk či nie je prietrž nejaka, pozreli mi aj obličky, pankreac atď všetko čo by mohlo spôsobovať prípadnú bolesť.
Nakoniec mi povedali, po ultrazvuku ,že by to mohol byť zápal uponu a však mne to neprechádza, povedali mi ,že na to pomôže ibalgin 2x denne, aspoň 10 dní... cele sa to ťahalo asi 2 mesiace a boli to hnusne bolesti a teraz sa mi to akosi vrátilo, ono nejako extra to ani neprešlo v kuse to je , bolia ma slabiny a kusok mi trpnu chodidla sem tam ale hlavne citim akokeby také teplo bolestive v oblasti bedier a slabín... neviete mi niekto poradiť čo s tým? nemôže to byť niečo s chrbticou? ja už neviem za kým ísť alebo čo robiť ...

Pacient145

Chodím na rehabilitácie keďže mam posonutý stavec, môže to byť od toho ? žiadny rozdiel necítim, citim take trošku vibrovanie v nohach ale hlavna bolesť je v tej kosti pri slabine ... už si fakt neviem rady ....

Pacient145

Ono cítim akokeby také brnenie a pálenie v celých nohách ale hlavne v slabinách a v kolene ono sa to akokeby hýbalo raz ma boli ľavá strana, raz pravá... a kebyže to je z neurologického hľadiska, aky by bol približný postup liečby? tabletky ? rehabka?
Ďakujem.

susisusi

Ak je to co i len trochu asociovane s chrbticou, jednoznacne chod na neurologiu. Moze to byt nervova zalezistost, nikdy nevies.