Opuch po operácií

Príspevok v téme: Opuch po operácií
Alžbetta

Ahojte, mužov otec je po úraze - zlomené obe päty..samozrejme, museli mu to drôtovať. Teraz sa čaká kým mu to odpuchne, aby mu mohli dať sadru. Sestrička na oddelení nám odporučila Wobenzym - aké máte s tým skúsenosti? lebo mne sa zdá to dávkovanie hrôzostrašné.. Ďakujem za každú skúsenosť !

Koko33

Určite ho vyskúšajte. Ja sama som brala wobenzym po operáciách a bola som s ním nadmieru spokojná, hoci to dávkovanie môže vystrašiť, má svoje opodstatnenie.

knaja

Aj ja som ho brala 2 roky dozadu po vyvrtnuti clenka a to cim skor a aj gyn. operacii vtedy a tento rok po operacii kolena a nikdy som nemala ziadne komplikacie a rany sa hojili vzdy dobre. Treba ale vyssie davky napr. 3x10-15 tbl a lekarka spomenula, ze kto ma trav. tazkosti, tak ten nech ich berie pri jedle alebo po jedle. Kupila som si 200 ks. Mozno su aj ine enzymaticke pripravky, ale mne to pomohlo.

Arabel

zelam vam skore uzdravenie...aj u nas uz boli vseliake choroby v zivote...ja soim mala nador..vtedy som sa zoznamila s ganodermou...stitnou problemy...mama mala uraz tiez na nohach a samozrejme mala aj zelezo...nam pomoze ganoderma...hubove prirodne produkty...posilnuje organizmus asamolieci...normalne denno denne citit ako som silnejsia..mame len pozitivne skusenosti...ganoderma je v kave , caji, kapsuliach...my bereme RG kapsulky acaj pijeme...
-odkaz odstránený-

bohuš 22

to vám mal priamo lekár odporučiť, wobenzym je ideálny na takéto stavy, mne ho odporučil priamo chirurg po operácií...členok super odpuchol, určite ho treba kúpiť a užívať