Ako presvedčiť mamu?

Príspevok v téme: Ako presvedčiť mamu?
Klaudia0998

Ahoj mám 11 rokov a potrebovala by som poradiť ako presvedčiť mamu aby mi kúpila škrečka lebo mne je strašne smutno za tím čo mi zomrel a moja mama povedala že už nechce to hnusé zviera v dome ani vidieť ale ked som toho škrečka (rúženku) mala tak som bola furt štastná a teraz som smutná

Ako vypadal môj škrečok-
Bol celý biely a na chrbte mal taký sivý pásik :(

Prosím prosím prosím moc vás prosím o niaké rady :(

Vopred dakujem

Vaša Kaja :(

Cariboo

preco ti mama nechce dovolit skrecka? pises ze je to pre nu hnusne zviera, je to mozne pretoze si sa on dostatocne nestarala? skus sa s maminou v pokoji porozpravt preco uz viac skrecka nechce. alebo je mama alergicka na nieco?

Kamogooglesom

Skus mame povedat tieto slova prosim prosim das mi povies tu cenu alebo menej aspom o 20 sak to podlana mas nasetrene a ona sa ta opíta pre o povec zek kamard alebo kamarátka ma nejake problémi a ona sa to opita ktora povec neviem napr simona a ona ti to dá :)))))))))) a ta cena o 20nisia abi to nebolo podozriveed

Deria

To co ti radi Ewelin by som nerobila. V prvom rade oklames mamu a potom zvieratko by sa malo zadovazit len v takom pripade, ak vsetci clenovia rodiny suhlasia. Inac si to odskace to zvieratko. Bud skonci niekde na ulici alebo mu moze niekto robit zle. Nehovoriac o tom, ze mozes mat doma velke neprijemnosti. Chapem ta, ze ti tvoja Ruzenka chyba ale nerob nic za chrbtom rodicom, porozpravaj sa s mamou, mozno ta pochopi.

ewelin2828

popýtaj mamu peniaze napríklad na sladké alebo načo a kúp si škrečka...neviem síce čo to dnes stojí, ale ak si takto viackrát popýtaš nejaké drobné a našetríš si, môžeš si ho kúpiť sama..predpokladám, že všetko čo potrebuješ na chovanie škrečka máš doma....a keď škrečka donesieš, hádam ho nevyhodia už :)