Natahovacky

Príspevok v téme: Natahovacky
downtown

ahojte, zaujima ma ci podla vas maju vyznam akesi psychologicke tahy, pri zoznamovani, prvych rande atd. napr. to ze sa netreba hned ozvat, baba ze ma hrat trocha nedostupnu, chlap byt galantny aj ked sa tak normalne nechova, nepisat 10 smsiek ked ten druhy neodpoveda...ma to cenu dodrziavat ci sa radsej chovat tak ako sa cloveku prave chce v danej chvili?

VT2014

Absolutna blbost.
Toto by mna, ako muza, ktory by hladal seriozny vztah, absolutne odradilo, alebo zdepatalo, a myslel by som si, ze dana slecna nema o mna zaujem, 3 dni embargo a podobne.

pierkooooo
ehm no, to ci je clovek na rovnakej frekvencii, je naozaj mala, ale to zalezi aj od toho, ci nomralny stretne blbca, alebo naopak, vacsinnou su povahy, ktore sa nezhodnu s nicim a povahy, ktore sa vedia prisposobit, aspon natolko, kym sa najde spolocna rec, ak je to inak nevyhnutne.

U mna to bolo jasne, priblizne druhe rande v zivote, alebo tretie, a akonahle som si povedal, ze PRAVE TUTO chcem (tj po prvom s danou osobou), islo sa po nej, se vsetkym vsudy a to doslova. Byt pre nu na dosah, aj napriek vzdialenosti, 24/7. Vzdy odpisat "do 1 minuty" (mam fyzicky QWERTY, ziadnu dotykovu blbost), aj "o polnoci" (dost dlhe zvonenie a hlasne), alebo zdvihnut mobil aj ked sa bavim so sefom zocivoci (tato drzost mi zarucila postup karierny), alebo aj napriek tomu, ze mi povedala jasne NIE, ist si za nou a jemne (ehm, jemne), ju obtazovat. Ale ked ma zablokovala, nemal som sancu no.. Nastastie ma odblokovala.

Toto je to, co mi splnilo a zhmotnilo sen. Nikdy mi menej nechybalo, ako teraz. Keby sa hentym riadim, som svorc, alebo alkoholik, alebo chlapsky prostitut. Teraz som stastny, nic mi nechyba a tie drobnosti co mi/nam chybaju, postupne ziskam.

Treba sa riadit VLASTNYM srdcom a nie tabulkami, co kedy ako, blbost.

Chlap musi vyjadrit co chce, vzdy, pracovne, vztahovo. Vzdy. A akakolvek teoria "neozyvania sa" zabera bud len na pubertiacky (odpuste mi tuto ironiu), alebo na slecny nepochopitelnej inteligencnej urovne vyzadujucu nejaku "3 dni neozvi sa, sex na tretom rande, dieta po troch rokoch" vyznavacky, alebo vyznavaci.

Ono vtip je v tom, ze je to relativne, na kazdeho zabera nieco ine, keby balim inu, mozno by som dostal fakcu. Treba si vediet správne vybrat :P

Ale 10 SMS v rade ked niekto neodpisuje, to je fakt asi len obrazne povedane, ale ak by sa mi niekto neozyval x dni, tak si poviem, ze bud je po smrti, alebo nema kredit (co skor ci neskor musi dobit), alebo je natolko ubohy/uboha, ze nevie jasne napisat, ze o mna nestoji, ALEBO(!) a toto je castejsie, by som ja (alebo ten co nedostava odpoved) je absolutny fantasmagor s IQ štyridsaťjeden a pol a nestoji ani za SMS, aj keby ich mam zadarmo. Takze ano, sem tam tie logicke tabulky neodpisovat davaju zmysel. A zas som sa okaslal a stratil 10 minut, to by som uz mohol mat navarene.

Fleur-de-lis

ide o to, čo človek hľadá. Tak ako píše salalala...
Keď ide niekomu len o množstvo partnerov, tak sa asi bude na niečo hrať aby ich čo najviac získal.
A kto hľadá vzťah, kde nechce kvantum pretvárky, tak je blbosť hľadať taktiky...
Ako už napísané, zdravý rozum a úsudok postačia. Teda nebudem niekoho otravovať ak je mu to nepríjemné, a nebudem niekoho ignorovať, len aby si mnou nebol príliš istý alebo čo... V rámci medzí, podľa stupňa toho, ako sa poznáme, budem normálne dospelo reagovať...
Tie psychologické ťahy sú skôr pre nevyspelých podľa mňa.

pierkooooo

salala, mas sice pravdu, ze ak chce niekto vztah zalozeny na uprimnosti, tak by sa tym zoznamovacim pretvarkam mal vyhybat, no na druhej strane treba povedat, ze sanca ze najdete niekoho, kto je skutocne naladeny na vasu frekvenciu a kde sa nemusite pretvarovat je dost mala. preto kazdy radsej voli tento typ spravania, pretoze sa tak da zoznamit s vacsim poctom ludom a necakat donekonecna na niekoho spravneho, kto mozno nikdy ani nepride

salalalalala

podla mna su to hovadiny. ak chces uprimny vztah, treba sa uprimne spravat od zaciatku a nie sa hrat na "chrumkaveho" podla nejakych rad z americkych filmov a damskych casopisov. aj ked samozrejme, ak druhy neodpisuje, 10 sms nepisat radi skor zdravy rozum.