Krem Lefery Active Cell regeneration for day

olinkaprešov

Ako može v dnešnej dobe naletieť niekto na takéto sprostosti ako je Lefery.....všetko vymyslené mená,Nobelová cena,osoby stále tie isté aj s komentárom.... prečo si ľudia najprv nepozrú recenzie,ale dajú peniaze za bezvýznamné výrobky,ktoré sú dokonca zakázané ministerstvom zdravotníctva.....toto všetko nepochopím,lebo je to jeden veľký podvod. Mňa už na ich stránkach zablokovali,lebo varujem ľudí a to sa im nepáči....

nerozhodna123

pozeram, ze temu, ktoru som zakladala, je sem-tam opat aktivna... Iva27, je mi to velmi luto... to si si aplikovala aj na nejake znamienko na tvari? zelam skore uzdravenie..

ivonka133

Neviem ako to je, ale všade v internete sú na tento krém len zlé skúsenosti. Ja som ho používala asi pred polrokom a ceny boli také isté. Je to naozaj podozrivé.

Danahru

Bohužiaľ, naletela som. Nikdy si takýmto spôsobom nekupujem žiaden tovar.
Varujem všetkých, lebo je to hnusný podvod. Vôbec nefunguje, má to neznáme zloženie a je to drahé.
Nie, že to nemá ani žiadne schválenie na uvedenie na trh a predaj, ale Ministerstvo zdravotníctva upozorňuje, že je to nebezpečný výrobok.

Michaela MK.

Varujem pred objednávkou. Je to hnusný podvod. Pretože to vôbec nefunguje, má to neznáme zloženie, drahé je to a okrem toho je to celé hnusný podvod.
Nemá to dokonca ani žiadne schválenie na uvedenie na trh a predaj. Prikladám odkaz na vysvetlenie, čo to je. Chvála Bohu, že nie som jediná, čo skoro naletela a tak je toho plný internet.

zaujimavosti.net